Snelle levering, alles picobello in orde

Goede service. Anel en goed bezorgd.

Service en levering prima

Goed netjes op tijd

Aantal groentezaden besteld. Netjes verpakt, snel geleverd en waar voor mijn geld. Tuincentrum Osdorp, helemaal top!

Super snelle levering, top!

Snelle levering. De dag na bestelling al geleverd. 1 onderdeel zat er niet bij. Mail gestuurd en is direct nagestuurd. Goede service!

Goed geleverd en verpakt.

Goed geleverd en verpakt en na groot kleur verschil netjes opgelost.

uitstekend

Goed contact met mijn bestelling.

Een keer iets besteld, toen was het niet meer vooradig kan gebeuren. Maar kreeg direct bericht en het geld wordt ook snel terug betaald. Toen nog iets 3 bloempotten besteld, snel geleverd en zo als verwacht en voor een mooie prijs. Heel tevreden.

Geweldig assortiment

Heel fijn ruim tuincentrum met werkelijk alles op voorraad wat je maar nodig hebt voor de tuin en de huisdieren ! Heerlijk om rond te snuffelen en even een bak koffie en broodje op het terras waarbij de Kids lekker even spelen op de glijbaan.

Mooie plantenbakken gekocht omdat ze bij tuincentrum Osdorp het goedkoopst waren. Was dus mijn eerste bestelling bij Osdorp maar ben zeer tevreden. Snel geleverd en netjes verpakt!

Keurig geregeld zoals het hoort.

Keurig geregeld zoals het hoort.

Prima webshop

Ruim assortiment tegen normale prijzen

Prima ervaring

Vlotte levering vanuit osdorp naar de Achterhoek. Het artikel zelfs goedkoper dan bij anderen die de leuze hanteren "nergens goedkoper "

Goede en snelle service

Vogelpindakaas besteld en een paar dagen later al in huis. De vogels zijn er gek op: koolmezen, pimpelmezen, merels, grote bonte spechten, huismussen en sinds een paar dagen een invasie van spreeuwen.

Goed geholpen

Netjes ingepak en binnen 2 a 3 dagen bezorg

Zeer snelle levering

Mijn bestelling werd direct de volgende dag bezorgd, in goede staat aangekomen, was goed verpakt. Het artikel voldoet aan mijn verwachtingen, ik ben heel tevreden.

Product voldeed helaas jet aan verwachting maar was geen probleem met retourneren en geld terug ontvangen. Dank voor de goede service!

Goed en netjes

Keurig afgehandeld alleen duurde dit voor dat de bestelling werd verstuurd mij iets te lang.

prima!

snel besteld online en snel geleverd

Makkelijk bestellen, goede en snelle levering

Het bestellen ging makkelijk, ik werd goed op de hoogte gehouden en de levering was goed en snel.

Uitmuntend!

Woon niet in de buurt, maar bestel er graag!

Planten kwamen zeer goed ingepakt aan, dik tevreden

Snel en goed

Snelle levering en zorgvuldig verpakt zodat het niet snel kapot zal gaan. Super

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs