Niet helemaal prima

Bodem van een van de glazen potjes vogelpindakaas is kapot. Dat zie je pas als je het pakket zo hebt uitgepakt, dat retourzending niet meer mogelijk is. Moeten de vogels glasscherven meeeten?

Duidelijke bestel procedure en snelle levering.

Ik was op zoek naar een bijpassende lamp voor de huiskamer en vond dese op jullie site. Na de bestelling werd ik duidelijk op de hoogte gehouden waar mijn bestelling verbleef. Ik ben zeer tevreden.

Tomatenpot voldoet aan verwachting en werd snel geleverd. Nu is het wachten op de tomaatjes

slecht

alleen maar verkopen maar geen woord over wat de planten nodig hebben en behandeling.

Uitmuntende kwaliteit tegen een messcherpe prijs

Bestelde artikelen binnen een mum van tijd ontvangen en exact volgens omschrijving. Tevens aanbod tegen de best mogelijke prijs. Geweldig en ga zo door!

Nare telefonische communicatie

Mijn vrouw belde vandaag (23 april 2021, 10:30) om een afspraak te maken om een big bag aarde te laten bezorgen. De telefonische afhandeling en service was onder elk niveau. Waarschijnlijk heeft de medewerker zojuist te horen gekregen dat zijn contract niet verlengd is, stuur deze mensen op deze dagen gewoon naar huis ipv ze nog gefrustreerd in contact te laten komen met klanten. Dit voorkomt slechte ervaringen en slechte revieuw.

Helaas bleek een product niet leverbaar; geen contact daarover

Bij de levering bleek de helft van mijn bestelling niet leverbaar (het aankoopbedrag was netjes van de bon gehaald). Ik had echter specifiek bij Tuincentrum Osdorp besteld omdat ik daar deze twee producten samen kon bestellen. Jammer dat er niet eerst contact is opgenomen om een oplossing/alternatief te zoeken. Nu moet ik aparte zendingen laten komen met extra dozen, vulling, voorrijden, verzendkosten etc. Niet echt fijn.

Smells en mooie levering

Erg goed bevallen!

Gewoon top.

Mijn ervaring op moment goed.

De mooiste

Echt mooi

Prima product, snelle levering

Mooie houten tegels. Snel bezorgd. Makkelijk gelegd. De tuin is erg van opgeknapt en gezellig geworden.

Artikelen waren niet op voorraad. Ondanks dit correct geïnformeerd en relatief snelle levering.

Verkeerd product ontvangen

Vertraging in levering door post en tevens verkeerd product ontvangen. Hoop dat dit wordt opgelost

Snel en scherp geprijsd.

Heel snel en goed geleverd.

hangmanden voor aan de schutting

Mooie manden goed kwaliteit .Staat super leuk met bloemen of kruiden erin Goede levering ,netjes ingepakt . Ben er erg blij mee

Bestelling zo binnen!

Bestellen op de website ging super gemakkelijk. Zo gevonden wat ik nodig had voor een biotoop in een fles. Snelle levering. Gewoon TOP!

Plantenbakken

Mooi product, snelle levering!!

Mijn eerste kennismaking met Osdorp.nl is goed!

Voor de verjaardag van mijn zoon zocht ik een bbq starter. Een prachtige aanbieding gevonden bij Osdorp.nl. Aangevuld met benodigdheden voor de hond was iedereen weer blij.

Snel

Snel product geleverd

Snel en accuraat geholpen. Komt afspraken na.

Zeer goede service

Heel groot assortiment en snelle levering

Ik ga hier zeker vaker bestellen ,word goed op de hoogte gehouden . Gr mark.

Snel geleverd en goed verpakt

Mijn bestelling op tijd geleverd en voor een goede prijs ten opzichte van andere aanbieders

Snelle levering zoals vooraf aangekondigd, compleet en zeer goede prijzen in vergelijking met andere tuincentra!

Prima ervaring

Goed geregeld

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs