Aanrader

Snelle levering en prima verpakt.

Super service

Super service snelle levering. Leuk product. Wij zijn erg tevreden

Goede snelle levering

Snelle en vooral nette levering!

De levering van twee grote plantenbakken verliep vlot. De bakken waren ontzettend netjes verpakt. Top service!

positief

PRIMA .GOED VERPAKT. GOEDE VOSCHTIGHEID Echt een aanrader.

Bestelling kwam netjes op tijd en plantje zag er prima uit, was goed verpakt

Perfecte service en bezorging

Perfecte service en bezorging van mijn bestelling. Ook de informatie daarbij is uitgebreid en helder. Alleen zijn mijn drie bestelde klimplanten door de vorst afgelopen dagen dood! Jammer helaas maar te kostbaar om nogmaals te bestellen. Met vriendelijke groet, Lisa

goede levering

de beschrijving van de zaden is wat merkwaardig. als je wild bloem zaden besteld en die blijken 40 tot 90 cm hoog te worden en dan bestel je daarna wild bloem zaden LAAG en dan zijn die 30 tot 90 cm hoog dan denk ik dus waarom verkoop je die apart. in mijn ogen is dat onzin verkoop

2 maal onjuiste levering

Had een set van 3 grote kweekkappen inclusief grondpinnen besteld, heb bij de eerste levering 1 (vuile) kweekkap zonder grondpin ontvangen. Na telefonisch contact moest ik hier een mail over sturen. Dit gedaan en kreeg 2 dagen later een nieuwe zending. Ook de 2e levering was onjuist, ik heb 2 kleinere kweekkappen ontvangen (wel de grondpinnen) waarvan bij 1 ook nog eens het ventilatieklepje mist. Erg teleurgesteld.

Bestelling kwam vlug en netjes verpakt

Superfijn

Snel en goed

Adequaat geleverde artikelen. Prima

Mooie producten, snelle levering.

Mooie fakkels, prima service en ook nog eens in de aanbieding. Top!

goed produkt

prima ervaring

Goede bestel mogelijkheden trage verzending

Ik weet niet zeker of het dit bedrijf aan te rekenen valt maar over de verzending ging nog wat meer tijd dan verwacht. Verder was het product en het inpakken prima!

Tevreden met service

Duidelijk communicatie vanaf bestelling tot levering. Producten in goede staat geleverd. Nu nog maar afwachten of er ook fruit is op boompjes deze zomer

Goede prijs perfect bezorging goede kwaliteit

Zeer toegankelijke website. Goede foto's en omschrijving van producten. Prijs is tevens erg scherpe en nergens goedkoper te vinden. Dan gemakkelijk te bestellen en betalen. Ergens anders laten bezorgen is geen probleem :) Binnen 24 uur iemand blij gemaakt!

Goede prijs en snel geleverd

Voor de eerste keer iets besteld bij dit bedrijf en is goed bevallen

Goede producten/goede prijs

Goede producten/goede prijs.Ik heb accessoires voor mijn kamado barbecue gekocht. Osdorp.nl is verreweg de goedkoopste. En ook belangrijk een snelle levering

Bbq kopen

Wij wouden een bbq van bijna 1300 euro kopen. Alles netjes met verkoper besproken maar toen bleekt dat niemand ons kon helpen die in de auto te zetten ( aangezien mijn man met krukken loopt) was een bezorg optie voor €35. Ook goed maar die zou vanuit auto geladen worden en nast auto gezet worden en geen meter verder.....

Bollen kapjes voor de palen voor schuttingen staan erg leuk en een snelle levering en voor een mooie prijs.

Prima, zoals het hoort.

Bestellen was makkelijk, goede prijs betaald en binnen een paar dagen netjes ontvangen.

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering, netjes verpakt

Prima online aankoop gedaan, aanrader!

Bij Osdorp.nl online een accessoire gekocht voor mijn tafel bbq. Onderdeel is breekbaar en ze hadden deze zeer goed verpakt. Ook nog telefonisch contact gehad betreft de bestelling hier waar ze ook zeer klantgericht! 9/10 sterren! Zeker een aanrader en ook dus voor bbq spullen.

Bestelling ging goed

Minpuntje dat ik de bestelling 3 dagen later kreeg als gepland.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs