Goede service en tijdige bezorging

Goede service en tijdige bezorging

Goed product, precies wat ik zocht, goede levering en service

Correct vlot en beleefd

Voor herhaling vatbaar

Service was goed

Alleen verpakking was er groot hadden het afgegeven bij postkantoor kon het bijna niet mee nemen zo grote doos

Lekker vlot geleverd

Goed makkelijk overzichtelijk bestellen

Groot aanbod, goede prijs en snelle verzending.

Groot (online) aanbod, goede prijs en snelle verzending. De reden waarom ik vaak bij Osdorp bestel.

Helemaal goed

Twee grote Elho Vivo plantenbakken besteld, snel geleverd en ze waren geweldig netjes verpakt. Heel blij mee.

Mooie planten!

Planten zijn prachtig en ondertussen op hun plek. Erg blij met het feit dat Tuincentrum Osdorp ze kon en wilde leveren. Niks op aan te merken! Wel heel jammer dat de bezorgdienst er minder zorgvuldig mee omgaat ondanks dat er duidelijk aanwijzingen op de verpakking staat. Er waren wat beschadigingen maar de planten zijn weer helemaal opgeknapt.

Duidelijk, overzichtelijk en snelle servicekosten

Goede website met actuele informatie. Snelle service.

Perfecte snelle levering, van een goed product!

De BBQ was onwijs snel geleverd, zeer tevreden.

Plantjes snel en goed verpakt geleverd. Top! Plantjes zien er goed verzorgd uit.

Mooie kandelaars

Heb zwarte metalen kandelaars gekocht. Ik vindt ze erg mooi. Staat ook erg mooi. Ben er heel blij mee. Ook waren ze snel geleverd en goed ingepakt.

goed assortiment en snelle service

Een van de meest volledige tuincentra van Nederland en een plezier om te bezoeken. Online snelle service. Hoop dat alles weer snel naar normaal gaat.

Goede prijzen en perfect verstuurd!

Online besteld, ging makkelijk. Snelle levering

Helemaal top.

Bestelling gedaan, snelle afhandeling en in zeer goede staat geleverd.

snelle levering, product als verwacht

Goede webshop,

Perfecte service

Iets besteld voor mijn bbq wat beschadigd aankwam na mijn melding direct vervangen.

Snel en netjes

Prettige, eerlijke, mail om te laten weten dat niet alles voorradig was. Ook gelijk opgelost. Snelle levering.

Hele nette prijs en snel geleverd.

Een goed product

Vlot en keurig afgeleverd!

Ik heb een olifanten lamp bij jullie besteld , nette prijs , snel geleverd, en heel goed verpakt ! Zeker voor herhaling vatbaar, bedankt voor de goede service!

Snelle levering Volgende dag gelijk in huis Ik zegt super

Goeie en snelle service

Ik heb mijn product online in het weekend besteld en maandag kreeg ik direct bericht dat mijn bestelling verwerkt was, top!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs