Prima snelle levering

Levering supersnel, planten zagen er goed uit, alleen een beetje jammer dat ze plat in een doos lagen aarde viel hierdoor uit de bakjes maar de plantjes was gelukkig niets mis mee. Het assortiment is behoorlijk groot dus keus genoeg zeker een aanrader, dus mensen wacht niet langer neem de tijd en bestel.

Snelle service met de bestelling

Goede en duidelijke service

Alles loopt perfect, kon alleen mijn klanten punten niet omzetten in korting, Ondanks dat nog steeds een goede prijs.

Kwaliteit naar verwachting

Alleen jammer dat de online bestelde bloempotten een week na elkaar geleverd zijn. Wat toch een beetje onzekerheid geeft zeker als je al hebt betaald. Na telf. contact met vriendelijke medewerker die melde dat het goed zou komen kan ik dat bij deze bevestigen.

Snel en in goede staat

snelle vriendelijke service

Osdorp tuincentrum heeft snel geleverd en daar goed over gecommuniceerd. het artikel (van BGE) is prijzig - maar dat ligt aan BGE. Tuincentrum Osdorp hanteert erg scherpe prijzen!

zeer grote keuze aan groentenzaden

Ben heel blij met de zaden. Die waren er snel en goed verpakt. Wel jammer, dat het onmogelijk is om wat zwaardere artikelen tegen een redelijke bezorgprijs opgestuurd te krijgen.

Snelle levering en producten voldoen boven verwachting.

Mooie kwaliteit mondkapjes.

snel. goedverpakt . top

Ervaring is zeer goed. Mijn order is erg snel verzonden. Het enige waar ik op moest wachten was post nl. Bestelling is compleet en ongehavend aangekomen. En met factuur en kassa bon! Ik zou uw bedrijf aan iedereen adviseren. Nog een ding.... met Julie snelle werkwijze kan je veel omzet genereren. Vooral nu de concurrent (vreeken zaden ) overal steken laat vallen. Als Julie bestellingen met uitsluitend zaden in bubbelplastic verpakken en u assortiment met 20 % uitbreid. Kunt u honderden nieuwe klanten verkrijgen. Met de mond op mond reclame die er op volgt, zitten Julie gebakken. Met. Vriendelijke groet Mithras De Rouw

Mooie set

Kleinere potjes dan verwacht.

Snelle levering, goed verpakt

Laagste prijs die ik kon vinden op internet en snelle levering. Perfect!

Super snelle levering met een top kwaliteit product

snelle levering met een top kwaliteit echt een aanrader

Op tijd geleverd

Mooie begonia knollen besteld. Prijs was goed. Nu hopen op een mooi resultaat

Online besteld, super verpakt

Ik heb online een grote elho bloempot besteld omdat hij hier veruit het voordeligste is!! Het was super verpakt, alles dus ook perfect ontvangen. En binnen 1 werkdag verstuurd!

Snelle levering van mijn zaden. Blij dat jullie o.a. de aardpeer verkopen zo kwam ik vanuit het oosten helemaal bij jullie met m’n bestelling.

Klant vriendelijk!! En snel geleverd

Ik ben fijn geholpen.

Makkelijke bestelling en planten zijn in zeer goede staat geleverd

Het bestellen ging makkelijk. Ik twijfelde eerst op planten bestellen en laten bezorgen wel oké zou verlopen (wel mooie plantjes? Goed verpakt en vervoerd?). Maar ben blij dat ik het gedaan heb. Heb daardoor toch de tuin vast mooier kunnen maken ondanks de lockdown en beperkte winkel mogelijkheden.

Snel levering

Snel, kwaliteit & scherpe prijs

Pakket was snel geleverd! Gebruiksvriendelijke site & zeer scherpe prijs!

Goede duidelijke website met duidelijke productinfo. Ook gelijk toebehoren laten zien die goed bij mijn kamado hoorde. Snelle levering dus ronduit top.

Super snelle levering

Ik had een cadeaubon via de post besteld, super snel geleverd !

Zeer tevreden !

Zeer tevreden ! Snelle levering en alles goed verpakt verzonden. Zeker voor herhaling vatbaar.

goed levering

Prima, alleen kapot geleverd.

Snelle verzending, helaas was de plantenspuit die ik had besteld kapot geleverd. Ik kon het gelukkig gratis retouneren, dus prima klantenservice. Wel jammer dat er veel verpakkingsmateriaal omheen zat en het in een grote doos geleverd werd.

Enigszins negatief verrast

Ik had 3 grote witte bloembakken besteld voor €250 maar bij het uitpakken zat er maar 1 bak in plastic en zag er nieuw uit. De andere 2 bakken zaten dus niet in plastic, kwamen vies uit de doos met zwarte vegen en krassen. Bij 1 bak zat een zwarte lijm sliert ( waarvan ik eerst dacht dat het een grote barst was) en na veel poetsen is het zwarte weg maar de lijm zit nog over de gehele breedte van de bak. Omdat ik totaal geen zin had om de hele boel weer terug te sturen heb ik het zo gelaten maar jammer vind ik het wel. De verzending was wel snel en de bakken zaten goed verpakt. Na deze review is er met mij contact opgenomen en voor een passende oplossing gezocht.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs