Product voldoet aan de verwachtingen en snelle levering.

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Product voldoet aan mijn verwachting. Zeer snelle levering.

Geweldig !

De ene dag besteld en 2 dagen later bezorgd. Supersnelle bezorging. Heel tevreden over het product.

Snelle en correcte levering

Mooi mini komado besteld. Snel geleverd

Perfect!

Eerste keer een bestelling geplaatst, alles perfect geregeld van bestellen tot verzenden en ontvangen! Aanrader!

Fijn die plantjes thuisbezorgd

Ik heb plantjes voor mijn tuin besteld e.a. is in prima staat bij mij aangekomen.

Super bezorging van mijn gekochte bloempotten.

Door de corona kon ik geen bloempotten kopen in een winkel. Wilde wachten tot na de corona om dan potten te kopen maar mijn planten groeiden uit hun pot. Was moeilijk kopen van een plaatje online maar ben heel gelukkig met mijn aankoop en mijn planten ook. Het bestellen en versturen ging super goed en de potten waren goed verpakt.

Scherpe prijs en goede service

De BBQ was scherp geprijsd en snel geleverd binnen de afgesproken termijnen. Tevreden over zowel het product als de afhandeling van mijn bestelling. Ik zou de webshop van tuincentrum Osdorp zeker aanraden!

Snel levering!

Ben heel erg tevreden!!

Super netjes bezorgd.

Ja prima zag het er uit hoor. Ik hoop gauw terug te komen voor mijn Capi buitenpot. Groetjes Fini.

Prima kwaliteit, beter dan verwacht

De bestelde planten vielen 100% mee. Helaas was het voor de bezorger wegens werkzaamheden onmogelijk om in mijn straat te komen maar heb ik ze op een ander punt in de buurt opgehaald. De krat mocht ik houden.

Duidelijk, komen afspraken na en goede service

Zeer professionerl en correct. Je voelt je echt klant.

Super online service!

Vanaf de bank een bestelling gedaan, als enige hadden zij de gewenste aanvulling voor mijn BBQ! En nog voor een scherpe prijs ook. Vervolgens een zeer nette afhandeling met een orderbevestiging en een trace code. En bij aflevering een nette print van de "kassabetaling"! Een voorbeeld voor vele andere winkels met een online verkoop! Bedankt :-)

Ik was zeer tevreden.

Ik ws zeer tevreden.

Goed en snel

Ruime voorraad, snelle levering.

Snelle verzending en alle producten naar wens.

Perfect geregeld

Top overzichtelijke website, levertijd als aangegeven, goed verpakt enigzins overdreven maar goed onbeschadigd afgeleverd dat dan weer wel.

Prima prijs voor een goed produkt

De schommelhaken hier besteld voor een mooie prijs

Groot assortiment, snel geleverd

Positief. Groot assortiment, snel geleverd

Snel en correkt

Snel en correkt.

snelle levering,de verzendkosten vind ik veel te hoog,het was een brievenbuspakketje en de verzendkosten waren even hoog als het bedrag van de bestelling van de zaden.

De service was ronduit een 10 met een griffel. Drie trappen op met aarde, zonder zuchten of gegniffel. Nu maar op een lekker weertje hopen, En de daktuin kan weer open!

1 x contact met dit bedrijf prima afgehandeld

Uitstekend!

Na bestelling product na 2 dagen in perfecte staat binnen! Prima service.

Snelle levering en zorgvuldige verpakking

De bestelde producten werden snel en netjes verpakt geleverd.

Overzichtelijke site met snelle correcter levering.

Ruim aanbod in gezochte bbq attributen. Veke soorten en merken in het aanbod.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs