Slechte ervaring.

Slechte ervaring. Er was iets mis gegaan bij de internet bestelling. Vervolgens gebeld en gemaild. Maar nooit meer een reactie mogen ontvangen.

Capsules tegen ongedierte besteld en waren binnen 2 dagen in huis

Goede service goed product

Makkelijk en snel geleverd en ook prima geleverd

Snel verstuurd voor goede prijs

Prima tuincentrum, online besteld en paar dagen later al thuisbezorgd. Jammer dat ze een deel van het assortiment alleen in de regio Amsterdam bezorgen en niet door heel NL.

Uitstekende ervaring

Het artikel was als beschreven en werd snel bezorgd.

Snel geleverd. Moest alleen verzendkosten betalen.

Kon dus niet zo gauw vinden of ik het ook kon afhalen....Maar dat lag aan mij. Plantjes werden perfect beschermd verzonden. Natuurlijk is real life shoppen in tuincentrum veeeeeel leuker. Meestal een uitje. We zullen geduld moeten hebben.

Snel geleverd, goede verhouding prijs/kwaliteit

Geweldig!

Levering was goed en de platesetter past perfect op mijn kamado!

Bestelt via webshop, directe terug koppeling op email, geïnformeerd wanneer pakket was verzonden, binnen 2 dagen binnen keurig verpakt en blij, bestelde product zag er precies zo uit als op de foto van de webshop. Dus tevreden.

Snelle levering, mooi product!

Mooie en praktische tomatenpot, besteld voor mijn peperplanten, zeer tevreden!

Osdorp is een ECHTE topper

Via de webshop behoorlijk wat Big Green Egg spullen aangeschaft, EGGspander kit maar ook heel breekbare ConvEGGtor platen. Ja...dan ben je uiteraard benieuwd hoe zo'n zending bij jouw wordt afgeleverd.- toch?? Transport van Amsterdam naar de Krimpenerwaard, toch niet echt naast de deur! ---- Snel en mega verpakt, echt zorg aan besteed, en alles voor een top prijs. IK zeg GA zo door. IK kom zeker nog eens langs surfen en bestellen. Complimenten voor de communicatie , snelheid, prijzen en afhandeling - zorg. Groeten van een SERIEUS tevreden klant uit Berkenwoude- net onder Gouda in het Groene Hart.

Zoals altijd uitstekend

Het is altijd weer een feest om bij Tuincentrum Osdorp te winkelen. Toen ik nog in Amsterdam woonde heb ik haar ontdekt. En nu ik in Wormerveer woon blijf ik trouw aan haar, ook online. Een uitkomst. Maar zodra het weer kan, ga ik weer " live" shoppen en heerlijk de lente opsnuiven in tuincentrum Osdorp!

Super snelle verzending

Ik heb een pizzasteen én een grillpan besteld. Zware artikelen. Fantastisch verpakt. Super tevreden.

The best seeds

I order vegetable seeds for my garden and they are excellent, it's already germinating after 4, 5 days. The shipped was fast.

• Você nos recomendaria? sim

Slechte afhandeling klachten

Prima snelheid verzending, keurig netjes ingepakt. Website staat verkeerde maat bloempot vermeld, mail gestuurd en moet retourneren op eigen kosten. Op e-mail wordt niet kordaat gereageerd, probleem wordt bij klant gelegd en geen fatsoenlijke oplossing mogelijk (voor beide partijen). Spijtig...

Snelle bezorging en een goed artikel8

Ik was een grote brede rol aluminiumfolie aan het zoeken en de voordeligste en snelste wasbij tuincentrum Osdorp. Zeer, zeer tevreden!

Goed en snel

Mijn bestelling van rookmot voor het koud roken werd de zelfde dag nog verzonden en dus snel thuis afgeleverd al met al erg tevreden.

Windlicht van glas, goed verpakt binnen één dag ontvangen.

Windlicht van glas, goed verpakt binnen één dag ontvangen.

Snelle levering en perfect verpakt.

De bestelde materialen zijn keurig verpakt en naar volle tevredenheid afgeleverd. Levertermijn was eveneens snel.

Quick and easy

The order on the website was quick and easy, the delivery was quick as well. Top quality products.

Get was gewoon goed

IK vond het spannend groene planten vin internet het was goed

Nette service en tevreden, netjes verpakt en verstuurd

Nette service & tevreden pakket was goed verpakt en omwille corona drukte toch snel geleverd 3 a 4 dagen

Perfect!

Snel besteld, snel en correct geleverd!

Scherpe prijzen, duidelijke site en vlotte levering. Ik zou zo opnieuw bestellen!

Snel verzonden keurig verpakt!

Supersnel verzonden en keurig verpakt.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs