Super goed

Goede afhandeling van de bestelde producten en snel geleverd.

Tevreden

Ik ben tevreden omdat zowel de levering als de verpakking correct is.

Beter dan verwacht en snel. Beugels besteld en krijg deze geleverd compleet met schroeven

Perfect geregeld.

Mijn bestelling gedaan via de website. Keurig verzorgd en netjes ingepakt afgeleverd. Als ik een cijfer daar voor moet geven is dit een DIKKE 10 Volgende bestelling doe ik ook weer bij u!

Snel bestellen, snelle levering

Op deze manier leuk en snel een verjaardagscadeau regelen

Verkoop van kwaliteit producten

Duidelijke site,uitgebreid assortiment en snelle levering.

Na de bestelling snel geleverd

Overzichtelijke site en makkelijk bestellen, goed assortiment

Ik kan snel vinden wat ik nodig heb, en het bestellen gaat makkelijk en het wordt snel bezorgd. Alles prima dus.

Leuke spullen niet te duur Snelle levering goed verpakt

Zeer goede service

Ik heb bloembollen besteld. Zeer snelle levering en alle bollen zien er gezond uit. Ik ben erg blij met het plantmateriaal. Ook de verpakking is prettig, de bollen kregen geen kans om te kreuken of te bevriezen. Bedankt!

uitstekend, snelle bezorging

Het is snel gegaan, dinsdagavond in de drukte van de sneeuwweek een slee besteld en donderdagochtend werd deze bezorgd. Dank voor de goede berichtgeving en snelle bezorging.

uitstekend

simpel te bestellen via de site, daarna perfect geleverd.

Snelle en correcte levering

Zie boven

komen hun afspraak na, en ik had mijn weber bbq zeer vlot in huis.

Snelle levering, prima verpakt

De sleetjes kwamen netjes verpakt binnen en snel geleverd. Fijn!

Top in deze drukke tijd

Super snel geregeld. Twee sleeschotels voor een tweeling. Dinsdagavond besteld, donderdagmiddag al roetsen van de helling

Fast delivery

Everything was as expected. Delivery was very fast!

Niks op aan te merken!

Handige webshop en snelle levering, top!

goede service

mensen proberen je echt te helpen!

Super tevreden!!

Goede simpele dienstverlening en super snelle levering.

Super snel en goed verzorgd

De gehele bestelling is vlekkeloos gegaan en keurig geleverd.

Snelle levering, prachtige bloempot!

Snelle levering, prachtige bloempot!

Perfecte bezorging, goed verpakt !

Fijn om een flinke hoeveelheid tuinvogelvoer te kunnen bestellen, bestellen ging makkelijk via de website, en alles werd snel en goed verpakt geleverd!

Snel en goed verpakt

Bestelling online gedaan, werd snel en netjes geleverd, prijs was ook voordelig dus top.

Snelle levering en de bloempotten waren héél goed ingepakt!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs