Top tuincentrum! Goede service!

Uitstekende service!!

Via whatsapp service(zéér snelle reactie) contact om plant beschermhoes gevraag welke ik snel nodig had ivm vorst en is dezelfde dag nog verstuurd en dag daarna ontvangen(is uiteraard geen garantie) top service!!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Geweldige service snel geleverd

Zie hierboven

Positieve ervaring

Mijn bestelling, was netjes en beschermend verpakt. Bestelling had ik in huis eigelijk sneller dan verwacht. Bedankt.

Super blij met de bestelling. Ontzettend goed verpakt (in papier + bubbeltjes plastic), en de volgende dag al geleverd. Top service

Mooi product snelle levering!

Wat een goede service zeg! Mijn product was erg snel in huis echt een snelle verzending! Ook was het product heel goed verpakt zodat het niet kapot kon gaan. Het product zelf was ook van een goeie kwaliteit. Heel erg blij mee! Al met al top en zou ik het zeker aanbevelen!

Goede en snelle service

Goede prijs, heel netjes en goed ingepakt en snel ontvangen bestelling. Top!

Ruim aanbod en snelle levering

In de jacht naar wat mooie zomerbloeiers heb ik via dit Tuincentrum van de week een aantal bloembollen besteld. Mijn ervaring met andere online bloemzaden/tuincentra zijn wisselend; bezorgtijd soms vele weken. Maar dit adres heeft mijn verwachting helemaal waargemaakt; zowel een groot assortiment als snelle tijd tussen bestellen en leveren. Bedankt mensen!

Bestelling super snel geregeld en verzonden ondanks alle coronaproblemen. Hartelijk dank

Tuincentrum Osdorp moet je beleven....

Snelle service, goed verhaal

Veel keuze, keurig verpakt en snel bezorgd. Ik ben blij met mijn zaden en dahlia knollen. Ik vond het ook niet duur. Voor herhaling vatbaar.

Prima prijzen, uitstekend assortiment

Green Egg besteld, werd keurig volgens afspraak geleverd. Alle bijbehorende zaken ook via webshop verkrijgbaar.

Top! Super snel geleverd!

Goed en super snel geleverd!

gewoon goed

je krijg wat je besteld snel en goed geleverd

Snelle en correcte levering

Prima, goede prijs en dito levering

Goedkope prijs, nette verpakking!

Prima en betrouwbare levering. Nergens voor deze lage prijs!

Gen goede service

Tijdens het kerstseizoen bij jullie een dure smart verlichting gekocht voor de kerstboom deze bleek bij aankomst thuis de verkeerde te zijn ik kreeg toen niet mijn geld terug maar een tegoed bon.deze kon ik inleveren volgens u medewerker online of in de winkel ik vond dit al echt belachelijk nu was ik verplicht voor 70 eur iets te kopen wat ik niet nodig had en dan daarbij ik woon niet om de hoek bij jullie .maar goed toen ik besloot dan mijn bon online maar te gebruiken bleek dit niet mogelijk na veel dagen wachten en meerdere mails te versturen kreeg ik op het ene emailadres het antwoord dat het niet mogelijk was online en op het volgende emailadres was het wel mogelijk dit vond ik erg vreemd uiteindelijk is het op dat eerste mail adres goed gekomen maar mijn ervaring met tuincentrum Osdorp is niet veel waard rondom geen goede service en ik kom niet meer voor wat het voor jullie waard is heb geen vertrouwen meer.

Goeden service alleen het product hielp niet echt

Super snel

Netjes ingepakt en verstuurd

Perfecte service

Na mijn drypot te hebben besteld was er even de spanning komt hij ook netjes aan met de post. Osdorp maakte al zijn verwachtingen waar. Niet eerder was een product zo keurig en milieuvriendelijk ingepakt. Ook de snelle levering bevestingsmail enzovoort waren meer dan in orde. Wij zijn erg blij met onze bestelling en Osdorp als toeleverende bedrijf

Fijne site, snelle levering en onwijs goed verpakt!

Goede ervaring met bestellen. Levering was netjes, ging heel vlot. Goed op de hoogte gehouden qua bestel status en levering.

Snel en goed

Snelle en goed verpakte levering, prima kwaliteit precies zoals ik van tuincetrum Osdorp gewend ben

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs