Snel gevonden op de site en ook snel in huis

Na het bestellen de volgende dag al in huis. Voor herhaling vatbaar !

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit

Makkelijk besteld, snel in huis en goede kwaliteit voor weinig geld. Erg tevreden!

Snelle levering en top product

Een kamado via de website bestelt bij Osdorp.nl. Super blij mee. Snel geleverd. Volgende dag al in huis! Toppers!

Zeer tevreden voor herhaling vatbaar

Al geruime tijd bij veel tuincentra,s in mijn woonomgeving gezocht naar grijs basalt binnen /buiten potten. (Ik hou niet vd oranje terra cotta kleur) Door Corona online gaan zoeken en tuincentrum Osdorp bleek ze in verschillende maten te hebben en ook de schotels . Wat was ik blij . Direct een bestelling gedaan en na 3 dagen werden ze bezorgt alles perfect verpakt geen enkele pot of schotel had een beschadiging ..Top. Tuincentrum Osdorp heeft er een tevreden klant bij ! Jammer dat het alleen online zal moeten daar het vanuit mijn woonplaats te ver is om fysiek (na lockdown) te komen winkelen. Maar mocht ik in de toekomst in de buurt zijn zal ik zeker dit tuincentrum gaan bezoeken.

service en kwaliteit als vanouds

Ondanks de corona crisis, is bestellen bij Tuincentrum Osdorp net zo gemakkelijk als "live" in de winkel shoppen. Bestellen en volgende dag verzonden. Gewoon zoals het hoort en dat voelt vertrouwd!

Bestellen is makkelijk en leveeing goed

Prima netjes volgens de belofte

Er wordt gedaan wat er beloofd is

Houden zich aan hun woord.

Ik heb zijden plant en bloemen besteld. Ze waren snel geleverd. Ik ben er heel blij mee. Ze zijn heel mooi

Top hoe zorgvuldig de bestelde producten waren ingepakt en verstuurd

2 mooie zijde gatenplant besteld waren goed ingepakt, maar wel makkelijk uit te pakken. Waren met zorg behandeld. Top.

Gewoon super!

Fijn om van ver toch iemand blij te kunnen maken

Mijn moeder koopt hier vaak en dat maakt het super fijn dat ik vanuit het buitenland haar toch kan verblijden met een cadeaubon van deze winkel. Bestellen is eenvoudig en levering snel. Top.

Snelle en goede levering

Bestelling werd op tijd geleverd en goed verpakt.

Vlotte levering!

Artikel goed verpakt ontvangen. Artikel ( zijden plant) voldoet aan de verwachting.

Scherpte prijs, mooie bloempotten en prima levering. Meer kan ik niet vragen.

Mooie bloemenpot. Snelle levering.

Ondanks de corona toch kunnen bestellen, wat ik nodig had. Redelijke besorgtijd. En het was goed ingepakt!

Snelle levering en goede informatie!

Vlotte verzending en goede informatie omtrent bestelling en verzenden.

Goede en snelle service

Zelfs in Corona tijd is het prettig om te shoppen bij Tuincentrum Osdorp. Goede en snelle service en de bestelling was binnen 2 dagen thuisbezorgd.

Erg vriendelijke medewerkers

Een vaas besteld en laten versturen. Helaas bij aflevering bleek dat er verf van de vaas was. Na even te hebben gebeld is dit meer dan in orde opgelost

Goed én snel

Ik heb mijn online bestelde product goed en snel mogen ontvangen. Het breekbare product was zeer goed verpakt waardoor de kans op beschadigen nihil was. Zeer tevreden over Osdorp! Ik ga er zeker weer bestellen.

Super service !

Jammer dat PostNL slecht met de levering is omgegaan, maar top verpakt door het bedrijf, en super klanten service ! Hier bestel ik zeker vaker !

Snel bezorgd!

Super tevreden en snel bezorgd!

Geweldige service en dat in deze tijd

Osdorp staat voor Ongelooflijk Snel Duidelijk Onwaarschijnlijk Rondom Perfect Dit is voor mij osdorp

Mooie producten, goede service

Online besteld, vragen die ik had over het product werden zeer snel beantwoord en opgelost;top!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs