veel te lange levertijd

duurde veel te lang

Nette prijs, snelle levertijd

Snel geleverd, nette prijs

Te laat

Ik bestelde de kerstlampjes vóór kerst 16 dec. en kreeg ze vandaag 28 dec. Heeft te lang geduurd.

Heb na 2 weken nog geen bestelling binnen

Ik krijg een beoordelingsvraag van jullie terwijl ik ruim voor de kerst een bestelling heb gedaan maar nog steeds niet binnen heb. Dat lijkt mij dus niet erg handig, want dan kun je ook geen positieve beoordeling verwachten..

Diep teleurgesteld

Kersthuisje besteld, was veel aan kapot, Nazorg was wel erg goed netjes te woord gestaan en huisje terug gestuurd, engeld terug gestort.

Mijn pakketje nog steeds niet ontvangen

Heb mijn pakketje op 15 dec besteld en het is nu op 27 december nog steeds niet bezorgd. Track and trace geeft nog steeds ‘bezorgmoment onbekend’ aan. Heel vervelend die onzekerheid. En helaas niks onder de kerstboom kunnen leggen voor iemand.

Zeer zeer zeer slecht

15 december iets besteld 16 december aangemeld bij transporteur 24 december pas bij post nl ontvangen Nadat ik tussendoor heb gereageerd op tevredenheids onderzoek dat ik het nog steeds niet heb ontvangen. En heb nu nog niks

De levering was wat later dan verwacht, maar dat lag aan Post NL

Superwinkel

Helaas gingen de lampjes in de kerstboom vlak voor Kerstmis kapot. Online besteld en ondanks de extreme drukte keurig op tijd geleverd. Complimenten voor deze service!

Formidabel

Kreeg precies wat ik wou .led extra warm wit dan krijg ik ook extra warm wit

Geweldige thermometer

Wat een top product! Omgevingstemperatuur en kerntemperatuur in 1 stick. Ook de bijbehorende app werkt zeer prettig. Een echte aanrader!

ROT Zooi

2 weken terug lichtjes besteld ,3 dagen later Trec en Tracé code ontvangen elke dag geeft deze code aan cat zij het pakket van Osdorp nog niet ontvangen hebben , gebeld niemand die iets weet ! Morgen Kerst , dan heb ik ze niet meer nodig

Snel bericht, maar dan.

Snel bericht van afhandeling. Maar door covid-19 en feestdagen toch 10 dagen moeten wachten door Postnl. Goed product.

Na een week nog niks ontvangen

Onbereikbaar

fantasties

een goed tuincentrum makkelijk te bereiken en sfeervol en betaalbaar

Slechter dan slecht

Ik heb nog helemaal niets ontvangen!

Super goed. De ene dag besteld en ondanks de drukke dagen super snel in huis.

Vertrouwd en snel

Ik vertrouwde op de Osdorper om mijn kerstkleden en cadeau kaarsen nog op tijd binnen te krijgen voor de Kerst en... GELUKT!

Niet te beoordelen want ik heb mijn bestelling na 1 week nog steeds niet ontvangen!

Ik heb een bestelling geplaatst. Daar heb ik netjes een mail over ontvangen dat mijn pakketje de volgende dag meegegeven zou worden aan Postnl. Daarna niets meer. 2 dagen geleden contact opgenomen met jullie klantenservice. Daar kreeg ik te horen dat het pakketje wel was meegegeven. De bestelling was dus afgerond. Het pakketje zou nog bij Postnl staan maar aangezien Postnl er nog niets mee had gedaan moet ik wachten tot er iets gaat gebeuren. Postnl beweert dat het pakket niet nog steeds wacht op afhandeling. En ik...., ik weet niet waar de waarheid ligt. Ik weet wel dat het bijna geen nut meer heeft om de inhoud van het pakket te gebruiken aangezien het lampjes zijn voor in de kerstboom. Tja...

Mooie spullen, snel geleverd.

Lemaxhuisjes besteld, werden sneller geleverd dan ik had verwacht met de drukte. Netjes verpakt, bon en retourformulier ingesloten en factuur via de mail ontvangen.

Ik kon het product makelijk vind.

Ik kon het product makelijk vind.

Prima snelle levering!

Sneller dan werd voorspeld, kwam de bestelling. Prima service!

Altijd ok maar in 1 geval niey

Had erGe verkleuring van tafel composiet tuinset Is niets meegedaan..tafel nu niet mooi meer na pas 2 jaar Slecht antwoord gekregen Jammer

Snel verstuurd en erg netjes verpakt. En wat goed dat er stevig kartonknipsel ter bescherming wordt gebruikt ipv plastic, dik pluspunt!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs