Beste prijs

Tijdens mijn zoektocht voldeed de MEATER aan mijn wensen. Na even wat zoek werk kwam tuincentrum Osdorp het beste als prijs uit de bus. De review waren super dus gewoon besteld. Het pakketje kwam enkele dagen binnen. Goed verpakt dus kortom super bedrijf om zaken mee te doen.

Uitstekend.

Ga zeker vaker bij Osdorp bestellen, ook een deel retourneren ging soepel en ongelooflijk meedenkende klantenservice. Ik kan Osdorp.nl zeker aanbevelen.

Zo blij met de ledlataarn op batterij

Besteld on line, duurde een weekje (bezorgers hebben t gewoon druk) super blij met ontvangen artikelen, voldeden exact aan mijn verwachting. Alles goed verpakt.

Wat wel jammer is dat ik 2 keer tijdens de uitverkoop van de kerstartikelen wat bestel heb en dat er allebei de keren artikelen niet meer verkrijgbaar zijn. De afhandeling daarna is verder perfect. Maar wel jammer dat de helft er dan niet is .

Gewoon erg goed!

Wij zijn heel tevreden over tuincentrum Osdorp, mooie duidelijke web-site en snelle levering.

Keurig op tijd voor de feestdagen

Snel verstuurd, voor de feestdagen in huis. Ben zeer tevreden!!

Geweldige ervaring

Ik heb voor een heel leuk bedrag kerstverlichting gekocht en ben er zeer tevreden mee. Veel goedkoper dan bij de bouwmarkt en ook nog eens snel geleverd. Top winkel!

Prima levering

Ondanks de kerstdrukte snel binnen Top en leuke kleine boom

goed geregeld en netjes afgeleverd.

Heb 4 zendingen van jullie gehad in December en alle 4 keurig bezorgd op de afgesproken tijd. Ook de artikelen zijn zoals je mag verwachten en zeer goed verpakt zodat zelfs de meest breekbare heel aankomen. Kortom geweldig tevreden over jullie en zal zeker nog eens wat bestellen. Goed bedrijf en mooie en leuke producten. Met vriendelijke groet, Harrie Jacobs

top

snel en betrouwbaar

Ik was een beetje ontgoocheld.

Ik kocht verschillende zaken online en de levering werd zeer snel uitgevoerd. Daarover was ik aangenaam verrast in deze drukke tijden. Het Lemax-kersthuisje was in onberispelijke staat. Daar ben ik zeer blij mee want het was een cadeau voor iemand. De Lemax Vespa was helaas gebroken en van de collectie boompjes die ik kocht, waren er verschillende platgedrukt. Die krijg ik niet meer in de juiste vorm, dat spijt me wel.

Bestelling in prima orde ontvangen

Door drukte bij Post NL bestelling wat later ontvangen, maar niet minder blij mee

Service is altijd perfekt

Dit was de eerste on-line bestelling na jarenlange shop ervaring in de winkel. We komen en kopen al jaren bij ons favoriete tuincentrum. On-line gaat ook prima dus.

Mooie lampjes

Genoeg lampjes voor een 1.80m boom

Prettige webshop. Ondanks de drukke tijd waarin ik bestelde kwam het pakketje conform levertijd aan. Helaas was 1 product incompleet. Klantenservice reageerde snel en loste het netjes, naar volle tevredenheid, op!

Goed product snelle levering.

Ivm de feestdagen en corona lock down hadden we de producten snel in huis.

Erg mooi produkt: open haard op batterijen

Goede service mooi produkt

Toch een kleine tegenvaller

Ik heb onlangs Luca kerstverlichting led cluster 768 lampjes warm wit gekocht, maar deze hebben een timer, 6 uur aan en 18 uur uit. Het zijn mooie lampjes, indien je hem buiten gebruikt zul je ongetwijfeld een verlengstuk nodig hebben, maar als ze branden zijn ze leuk. Ook de verschillende standen. De levering en de klantenservice zijn prima. Naar aanleiding van mijn navraag over het uitgaan van de lampjes kreeg ik snel en vriendelijk antwoord. Mocht je lampjes willen hebben welke handmatig aan een uit gezet dienen te worden, dan is dit geen aanrader.

top nog geleverd

de bestelling was goed aan gekomen bedankt daar voor tot ziens maar weer

Snelle correcte levering

Ondanks de extreme drukte bij vervoersbedrijven vlak voor de kerst, werd de bestelling snel en correct afgeleverd !!

Gewoon goed, zoals het hoort.

Snelle levering, goed verpakt, prima communicatie. Heldere factuur.

Uitmuntende kwaliteit. Super service. Geweldige duidelijke website.

Geweldig dat ik de Website Osdorp tuincentrum heb ontdekt. FANTASTISCH!!! ECHTE AANRADER.......

Altijd mooie kerstshows. Prima service

Altijd mooie kerstshows. Prima service. Ervaren personeel. Leuk restaurantje Verzenden gaat ook altijd super snel

Geweldig en snelle reactie van de klantenservice!

Zeer behulpzaam en super mooie spullen. Ik wachtte op mijn pakketje en ze gaven direct antwoord dat post NL vertraging had ivm drukte Zeker bestellen op deze website.!

Goede website, snelle levering

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs