Heel goede service.

Snelle levering en alles prima in orde. Super, doe zo verder.

Netjes en snel geleverd

Bestelproces was goed te doen. Product werd netjes en snel geleverd.

Super tevreden

Ondanks alle drukte voor de kerst en de lock down heb ik mijn artikelen snel en goed verpakt (dus heel) geleverd gekregen. Top!

Ondanks de drukke tijd van het jaar heel snel geleverd

er was een lockdown en overal heel druk met bestellingen maar toch mijn bestelling heel snel geleverd heel netjes

What you see is what you get

Makkelijke website om te bestellen, duidelijke omschrijving van het product. Uiteindelijk ook snel in huis ondanks de drukke decembermaand en de kerstboom lampjes die ik besteld heb zijn precies wat ik wilde. Mooi wit licht, niet te warm qua kleur.

Uitstekende shop

Snelle bezorging goed verpakt

Perfect snel en goed en verademing geen problemen met vervoer en perfect ingepakt dus dikke 10. Vr.gr.Henny van der Star

Prima product

Snelle levering beloofd en waargemaakt.

Goede service. Bestelling goed verpakt.

Ik zal vaker wat bestellen bij Osdorp tuincentrum!!

Mooie kwaliteit, snel bezorgd

2 mooie kerstbomen gekocht. Erg goede kwaliteit. Verder keurige bezorging.

Slecht; doen zich voor als service+klantgericht maar leveren wanprestatie

Kaarsen besteld in verschillende maten. Zit een A4 bij het pakket waarop staat dat het bedrijf het met liefde heeft ingepakt en als je tevreden bent of je het doorverteld en als je dan niet bent of je contact op wilt nemen. Van alle kaarsen foto's genomen. waren van alle kaarsen hoeken af en de witte kaarsen waren besmeurd met een soort zwarte zeem en door het verpakkingsmateriaal (versnipperd karton) zaten alle kaarsen onder een soort papierachtig stof wat je er door de waxachtige substantie van de kaars niet vanaf kreeg omdat dat bleef plakken. eindstand; dit bedrijf probeert niet werkelijk klantvriendelijk en oplossingsgericht te zijn. Ik had de 2 'minst slechte kaarsen 'al gebrand omdat we thuis zonder kaarsen zaten had nl niet verwacht dat ik ze terug moest sturen. a) moet ik dan verpakkingsmateriaal gaan regelen (wat ik niet in huis heb) b) je moet naar het postkantoor met een enorm grote doos wat super onhandig is c) we zitten dan zonder kaarsen en dat was ook niet de bedoeling Een korting omdat de kaarsen gewoon werkelijk niet ok er uitzagen zat er niet in het was terugsturen of zoek het maar uit maar dat mocht later ook niet meer omdat er al 2 gebrand waren. Super triest bedrijf en super triest kortzichtig beleid.

Ik wacht nog op de vervanging van een kapotte salamander

Ik wacht af. Komt vast goed.

Helaas was het artikel kapot,maar geweldige oplossing gedaan en meteen aangepast op de website. Topbedrijf

Voor het eerst iets besteld. Bestelling gedaan op zondagavond. Maandag een bevesriging gekregen. Terwijl iedereen aangeeft dat het in december topdrukte is mijn bestelling dinsdagmiddag al afgeleverd.

Ondanks de corona en kerstgekte van December onze bestelling toch snel in huis.

Door lockdown en overbelaste post.nl langer moeten wachten maar klantenservice goed bereikbaar en vriendelijk... super blij met mijn mooie kersthuisje en aanvulling! Dank je wel!

Uitstekende kwaliteit en service

Mooi assortiment..prachtzaak

Top bedrijf

Een prettige aanbieding. Snel geleverd en goed verpakt. Er was een probleempje, maar dat werd keurig opgelost! Aardige mensen.

Uitstekend.

Snel, zeker en betrouwbaar bedrijf

Mooie prijs, supersnel bezorgd

Was op zoek naar een LED kaarsenset voor mijn moeder. Na eerdere positieve ervaring weer bij Osdorp gekocht. Assortiment was breder, prijzen nog aantrekkelijker. En supersnel bezorgd. Een echte aanrader.

Gekregen, wat ik heb besteld. Snelle levering

Slimme actie om kosten te reduceren door het kleine artikel in de doos van de grote te stoppen. Daar ben ik wel voorstander van. Alles goed en heel (glazen ornament) aangekomen. En sneller binnen dan verwacht. Ook fijn dat het met post nl werd verzonden. Daardoor kon IK belalen wanneer het werd geleverd en kon ik ervoor thuis zijn. Wel een iets wat rommelige website, maar nog steeds alles goed kunnen vinden. Ook de instructie filmpjes bij de bomen waren wel handig.

Goed verzorgde post en spullen

2 x besteld en 1e keer was er iets uitverkocht en kon niet geleverd worden . Bedrag netjes retour gestort.2e maal alles goed geleverd .Mooie kwaliteit kerstboomlichtjes .

Snelle levering en goed produkt

Goede website

Smooth

Netjes en snel

Zelfs in deze drukke tijd snel en netjes bezorgt. Geen 10 omdat mijn wickwood kaars dichtgeplakt was met tape en de witte laag daarvan bleef op het glas en hout zitten. Dat ging er lastig af. Maar verder prima 9,5 hoor

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs