Snelle verzending

Mooi aanbod. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. En snel verzonden. Ik ben erg tevreden.

Goede prijs kwaliteit

Mooie led kaarsen gekocht voor een leuke prijs.

Prima !!

Heb een BBQ besteld, was snel geleverd.

Het sterren waren precies zoals omschreven. Erg mooi, en ze werden snel en netjes geleverd.

Goed gereld

Goede communicatie, goed bezorging en aangezien breekbare spullen in zaten goed ingepakt.

Product zoals verwacht, snelle verzending

Zal zeker nog een keer wat bestellen

Snelle levering en product ziet er goed uit. Is een kerst kado voor mijn dochter dus hoop dat ze ook tevreden is.

ik raad aan

Snelle verzending, zeer mooie lampen.

Slecht!

Na een week na bestelling gemaild waar het blijft? Er is iets fout gegaan maar ze gaan het nu regelen. Bij levering blijkt de 30m lange kerstlichtjes er zonder mededeling niet bij te zitten omdat het niet leverbaar is. Hier is niet over gecomminiceerd en ik ben 2 wk verder zonder lichtjes! Niet zo netjes! Geld was wel teruggestort. Vivian van Rijswijk

Prachtige Kerstspullen, goed verpakt. Heel blij!

Heb een aantal prachtige glazen ballen besteld. Bij bezorging was er niets gebroken, goed en mooi verpakt. De spulletjes waren ook naar verwachting. Wij zijn er heel blij mee. Ga ik vaker zo doen ; )

Henri Woltinge

Product wat ik kocht was scherp geprijsd. De levering was prima in orde

Voor de eerste keer iets besteld bij Tuincentrum Osdorp. Snelle levering, fijne service en prachtige kerstversieringen!

Snelle levering in deze drukke tijd

Mooi licht snoer welke nog mooier staat op ons balkon.

Hele snelle levering!

Ondanks dat ik halverwege de maand december de kerstspullen heb besteld, had ik het pakket binnen twee dagen binnen.

Geweldige keuze in Lemax kersthuisjes

Prima service en vlotte levering. Veel keuze in Lemax kersthuisjes!! Hier wordt ik blij van.

zeer goede prijzen en snel geleverd!

top!

Top geregeld

Keurige snelle levering!

Bestelling netjes op tijd ontvangen.

tuincentrum Osdorp happy place

Tuincentrum Osdorp Is inspirerend in alle seizoenen. En stelt nooit teleur, bovendien worden dromen en ideeën verwezenlijkt omdat alles betaalbaar blijft.

Netjes en snel geleverd!

Snelle levering netjes verpakt helemaal toppie

Snel en goed verpakt

Snelle levering en foed verpakt het huisje van lemax

Beeldje was gebroken

Mijn bestelling was stuk, ondanks de goede verpakking. Omdat het een gekke drukke periode is nu, heb ik het zelf maar gemaakt. Mijn tip is om toch een betere check te doen.

Perfecte service, kan niet beter.

Ene dag besteld, volgende dag geleverd geheel conform bestelling en goed verpakt.

prima kwaliteit, snelle levering

prima kwaliteit, snelle levering, betalingsmogelijkheid met Paypal zou een meerwaarde zijn

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs