Perfecte service, kan niet beter.

Ene dag besteld, volgende dag geleverd geheel conform bestelling en goed verpakt.

prima kwaliteit, snelle levering

prima kwaliteit, snelle levering, betalingsmogelijkheid met Paypal zou een meerwaarde zijn

Super snelle service

Snelle levering, netjes verpakt. Leuk product

Altijd snel geleverd en uitstekend verpakt

Ik heb al meerdere malen items voor mijn kerstdorp besteld. Het wordt altijd prima verpakt en snel geleverd. Super tevreden!

Goede snelle service

Uiterst tevreden over hele procedure en geleverde product.

In een van de drukste periodes van het jaar ons kerstitem (clusterlampjes) heel snel geleverd, keurig verpakt. Verwerking van onze bestelling heel duidelijk en goed, zowel digitaal als op papier. Absolute aanrader dit bedrijf!!!

Goede service snelle levering

Heb al meerder keren een bestelling gedaan Ben zeer tevreden Wordt snel verzonden en hebben zeer interessante aanbiedingen

Snel geleverd, prima verlichting

Bestelling snel geleverd, goed verpakt. En hele mooie verlichting

Goede levering en ook nog eens snel.

Ruime keuze met razendsnelle levertijd

Ik heb mijn product op vrijdag besteld en zaterdag was het al in huis (terwijl de levertijd een dag langer zou zijn). Aangename verrassing: product was 15 euro afgeprijsd!!

Super snelle levering

Komt afspraken na en nette prijzen.

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

Lampjes voor de kerstboom besteld 1 pak bleek kapot Teruggestuurd (gratis) en 4 dagen later werd nieuw pakje bezorgd.

Correcte en zeer snelle levering!

Zeer tevreden.

Prima en vlot.

Mooi boompje. Vlotte levering

Goed! Snelle service

Goed. Snelle service

Ruim aanbod snelle leverin

Ondanks de grote kerstdrukt toch snel geleverd.

Via de overzichtelijke site een goede keuze kunnen maken, waarna de bestelling ondanks de kerstdrukte toch snel is uitgeleverd.

Mooie produkten, goede prijs, goed verpakt

Produkten zijn zoals weergegeven op de website. Geen verrassingen. Alles was goed verpakt zodat het in goede staat aankwam.

Snelle levering, product zoals verwacht. Duidelijke communicatie.

makkelijk en snel

online kerstlampjes gekocht voor buiten. Levering was op tijd, communicatie was goed en product was precies zoals omschreven!

Super snelle levering, netjes verpakt inclusief bon etc., fantastische prijs voor het product dat je krijgt. 110% would shop again.

Top spul kom zeker een keer

Correcte en snelle afhandeling

Kunstkerstboom op tijd afgeleverd en goed op de hoogte gehouden war betreft de aflevering/transport

Perfect produkt en levering

Het produkt dat ik heb besteld (kerstverlichting) werkt perfect en is mooi op de afgesproken tijd geleverd.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs