Tevreden

Tevreden over het bestelde alleen liet de bezorging te wensen over maar dit kwam door de kerstdrukte

Snel. correct en prima verpakt

snel, correct en prima verpakt, het is wel mijn eerste bestelling dit is dus geen beoordeling over een langere termijn

De adapters waren niet compleet

Jammer dat mijn sets niet helemaal compleet waren er ontbraken 2 batterijen bij de adapters 10 stuks baterij

Duidelijke site en snelle levering

Site is duidelijk en bestelde wordt goed verpakt verzonden en ook snel.

Snelle nette levering

De boom die we hadden besteld is netjes optijd aangekomen. Ook de i formatie verstrekking was voldoende.

Snel kunnen vinden wat we zochten op een duidelijke website en levering, ondanks de drukte, erg snel

Veel artikelen, mooi geprijsd

Goeie winkel en veel spullen. Mooie prijs voor een BBQ plate setter kunnen kopen .

Bestelling snel ontvangen

Goede ervaring

Heb cluster verlichting besteld. Goede levering en snel gezien de december maand. Goed verpakt ook.

Top’

Het werd heel netjes geleverd en netjes met bon en garantie bewijs in de doos! Houden je netjes op de hoogte wanneer het geleverd word!! Top service!!!

Goed product, snel geleverd

De batterijhouders waren snel gevonden op de website. Makkelijk bestel en snel bij mij thuis.

Super snelle levering . En een prachtig kerstboom . Fijne dagen !!

Heel blij met de super snelle levering. En de Prachtige kerstboom . Fijne dagen !!

Het artikel is snel geleverd en ook heel goed en netjes verpakt

Scherp geprijsde aanbieding en snelle levering.

Bestelling gedaan op Black friday. Goede aanbieding met goed assortiment. Ook de levering was erg snel.

Voor herhaling vatbaar

Goed geholpen ook telefonisch perfect geleverd met een rolletje plakband en een paar andere dingen de boom staat er mooi verlicht bij .

Uitstekend!

Ondanks deukte bij PostNL toch snel order uitgeleverd!

Snelle levering en erg scherpe prijs

Voor de kerst een Twinkly set met 400 Led lampjes gekocht. Dezelfde dag nog aangemeld door de webwinkel bij Post.NL en een dag of 3 later geleverd. Beste prijs vergeleken met andere winkels en webshops. Aanrader !

Gewoon prima

Niks op aan te merken

Uitmuntte

Alles is goed verlopen

Snelle levering van mijn producten zonder problemen, goedkoopste voor Green Egg accessoires

Top service en snel geleverd

Helemaal top

Supersnel en goed!

Hele snelle levering, goed verpakt en super goede kwaliteit!

Zeer snelle levering goede informatie via mail goed verpakt ga zo door

Snelle en correcte service!

Zeer tevreden over de snelle en correcte levering van mijn bestelling. Prima verpakt en de status van de bestelling netjes gecommuniceerd.

Zeer positief.

Het wordt altijd zeer snel geleverd. En de producten zijn altijd even mooi. En altijd heel goed ingepakt.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs