Het was heel snel geleverd

geweldig

vlug, met zorg in gepakt

Mooie website en snelle levering

Mooie Website

Snelle service en passende productomschrijving!

Kerstboom besteld die volgens de tekst vrijwel niet van echt te onderscheiden is. En dat klopt! Wat een prachtige boom, dankzij mijn enthousiasme nog iemand dezelfde boom via deze winkel besteld! Snelle bezorging! Een aanrader!

snel een efficient, goed verpakt. Goede kwaliteit / prijs.

Goede prijs, snelle levering.

scherpe prijs, snelle levering

Prima prijs, scherper niet kunnen vinden en bovendien op voorraad. Ik heb de Meater+ besteld, wat ongeveer zo groot is als een pennendoosje. De verpakking er omheen was echter wal 30x30x40cm (grove schatting), een beetje overdreven, maar uiteraard prima bescherming.

Super! Huis helemaal gezellig aangekleed!

Mooie kerstverlichting, zoals beschreven. Goede levering en garantievoorwaarden.

fijnstampen ook on line kan nu met carona

Heel blij met mijn pakket dat super snel is geleverd. Ik ben er blij mee!

Fantastisch ook zo snel

Echt goedkoop snel en erg overzichtelijk ik hou ervan! Ik kon Alles vinden wat ik wilde en heb zo echt een mooi kerstdorp gekocht!

snel voordelig precies zoals je het wilt

lekkere snelle levering tegen een scherpe prijs precies zoals je het wilt als je online besteld

Super, echt een 10 waard!

Duidelijke website, snelle levering en goed verpakt verzonden!

Groot assortiment, niet duur

Heel goed verpakt, snelle levering, groot assortiment lemax.leuke aanbiedingen, niet duur met lemax Goede service. Beveel het graag aan.

Snelle levering!

Zeer snelle levering van het bestelde product. Erg tevreden over de service

Netjes aan de telefoon en snelle opsturen

Heb telefonisch contact gehad. Waren vriendelijk en hulpvaardig. En het pakket was zeer goed ingepakt en snel verstuurd. Dus goede survice

Snelle levering en goede producten

Al jaren klant en ben altijd tevreden. Nu je wat minder de deur uit willen is de webshop natuurlijk ook super fijn.

Snelle levering, online aankoop prima verzorgd

Online gekocht kersthuisje, snel in huis. Mooi materiaal

Prima. Snel en betrouwbaar

Alles liep goed en zoals aangekondigd

Prima producten, snelle levering

Twee halve kunstkerstbomen besteld en 3 ornamenten. De kerstbomen zijn niet zo vol als op de foto’s maar wel heel mooi en makkelijk op te zetten. De bestelberichten gaven aan dat de kerstbomen en de ornamenten los van elkaar bezorgd zouden worden, dus het duurde even voor ik door had dat de ornamenten bij één van de kerstbomen waren gestopt. Wel zorgvuldig in bubbeltjesplastic verpakt, maar gezien hoe de bezorger met de dozen smeet, ben ik verbaasd dat de ornamenten het overleeft hebben. Misschien was het toch verstandiger geweest de ornamenten apart te verpakken. Maar ik zou zeker opnieuw een bestelling plaatsen.

Zeker de december maand mag je niet missen te bezoeken

Het grote kerstdorp met alles er op aan En allerlei leuke snuisterijen die betaalbaar zijn. Ze maken er echt daarom methet bezoeken krijg je geen spijt. Neem ook je kinderen mee het is een uitje.

goede prijs snelle verzending

prijs was netjes product goed verpakt snel verzonden netjes track en trace ontvangen

Klantvriendelijk en servicegericht

Lemax kersthuis was na 1 jaar en 2 dagen defect en zonder gezeur onmiddellijk een nieuw geleverd. Bravo!

Online een kunstkerstboom gekocht voor een scherpe prijs. Osdorp was de enige plek waar deze nog te koop was, dus we zijn erg blij dat we hem alsnog hebben kunnen aanschaffen. Verzendproces was erg duidelijk en klopte precies. Ook al hebben we ons product niet hoeven retourneren, het enige verbeterpuntje zou voor mij als klant zijn om kosteloos te kunnen retourneren. De kosten zijn hier voor eigen rekening en dat kan nog best prijzig zijn voor bijvoorbeeld een kunstkerstboom. Verder kan ik iedereen aanraden om hier (online) iets te bestellen.

Perfecte service en verzending.

200% tevreden met product en verzending. Zou het zeker willen aanraden mede door ook de goede prijs kwaliteit verhouding. Super

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs