Perfecte aanbieding

Ik heb het artikel bij Osdorp gekocht omdat zij voor mij als beste en betrouwbaarste uit de bus kwamen. De levering was erg snel en het product past exact volgens de beschrijving en afmeting. Het voldoet dus helemaal aan mijn wensen.

Prima, snel geleverd en plantje ziet er goed uit

Prima shop

Correcte en snelle levering, goed verpakt. Vandaag uitproberen.

Prima shop

Correcte en snelle levering, goed verpakt. Vandaag uitproberen.

Super snelle levering. Goed verpakt en duidelijke communicatie! Alleen maar complimenten dus.

Super snelle levering. Duidelijke communicatie en heel goed verpakt.

Super easy ordering, good packaging, arrived quickly!

Ordering was easy, the website was clear, plants arrived mostly okay via PostNL.

Uitstekende service

Heat deflector (keramiek) ontvangen, ondanks zeer zorgvuldig beschermde verpakking, toch transportschade. Vlotte afhandeling: dag na de melding al een nieuw product ontvangen. Geen gezeur maar gewoon goede service!!!

Uitstekende service

Pakket keurig ontvangen

Artikelen waren goed verpakt in een doos met beschermend materiaal.

heel snel en goede service

makkelijk om te bestellen, duidelijke omschrijving, snelle levering

De medewerkers aan de service balie zijn toppers zeer klantvriendelijk, ze denken met je mee. Sylvia je bent aan de telefoon net zo vriendelijk als aan de balie. In de winkel wordt je vriendelijk begroet. Een mooi assortiment aan planten voor binnen en buiten. En het tuinhout is van perfect kwaliteit. Ook de jongens van de bezorgdienst zijn altijd beleefd. Ik winkel met veel plezier of het nou online is, of in de winkel zelf. Tot snel weer!

Artikel voor een mooie prijs en snel geleverd.

Ik zag bloembakken voor een mooie prijs en de levering was snel. Verder een mooi assortiment en ik ga zeker vaker bestellen bij Tuincentrum Osdorp.

Hele goede service

Enkele planten besteld, deze arriveerde heel snel. De planten waren niet volledig naar mijn wensen waarna ik contact heb opgenomen. Hier kreeg ik snel een antwoord op en er werd heel goed meegedacht naar een oplossing. Alles erg snel opgelost, heel blij met deze goede service!

Heel snelle levering!

Heel snelle levering!

Mooie silk-ka zijden bloemen

Prima website, supersnelle levering tegen goede prijs.

Goed verpakt en kwaliteit plant

Ik bestelde een monstera thai samen met hydrokorrels en potgrond. Ik was benieuwd hoe dit verpakt zou worden met elkaar. Het was heel zorgvuldig ingepakt en ik weet nu dat ik me in de toekomst hier geen zorgen hoef te maken over het bestellen van (bijzondere) kamerplanten. Top!

Snel, vakkundig en zonder poespas

Mooie korven voor aan de muur gekocht, mooie kwaliteit en precies zoals omschreven voor een fantastische prijs.

Pakket keurig ontvangen

Artikelen waren goed verpakt in een doos met beschermend materiaal.

Heel fijn!

Was blij verrast met het exemplaar wat voor mij is uitgezocht en het plantje was ook heel netjes ingepakt. Gelijk op de gereserveerde plek gezet. Hele fijne ervaring als plantenliefhebber!

Goed verpakt goede producten goedkoper dan andere

Positief

Planten via webshop: Positief verrast over de correcte wijze waarop mijn bestelling verpakt was: * fatsoenlijk formaat doos * plastic rond pot+grond - dus geen losse aarde * een ingestoken druppelaar per plant * plantjes zodanig in de doos dat ze niet konden omvallen of beschadigen Ondanks dat PostNL een zootje maakt van haar bezorging, toch een prima ervaring!

Super snelle levering

4 rieten plantenhangers voor buiten besteld. Zeer mooie kwaliteit en niet duur. Goed verpakt geleverd. Zeer blij mee. Dank jullie wel

Snel geleverd, duidelijk en blij met de bestelling

Ik zocht een big green egg nest en bij tuincentrum osdorp kon ik gemakkelijk de info + het product vinden dat ik zocht. Makkelijk de bestelling kunnen plaatsen en het is zeer snel geleverd!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs