Goeie site, duidelijke toelichting, goeie prijs, snelle geleverd.

Juist en vlug geleverd

Geen opmerkingen gekregen wat ik had besteld en op tijd bedankt

Makkelijk bestellen wat je nodig hebt en snel binnen!

Ik was lang op zoek naar Rode kerst verlichting, helaas onvindbaar in de winkels maar Osdorp had deze gelukkig wel voor een goede prijs! Gelijk besteld en een dag later in huis! Helemaal top en tevreden!

Gewoon goed

Alles is snel geleverd zoals aangegeven op de site.

Uitstekend alles 100 procent

Artikel voldeed aan de verwachting. Goede prijs/kwaliteits verhouding. Snelle afhandeling.

snel verstuurd

ik had wat items voor mijn kerstdorp besteld. ik ben verhuisd naar Brabant en moet nu mijn jaarlijkse bezoek aan de kerstshow missen. maar op deze manier maak ik het jaarlijkse feestje toch nog mee.

snelle levering, verpakking echt niet in orde

Ik heb div. kerst ornamenten gekocht via uw webshop van het merk Vondels. De levering was snel maar hoe het verpakt was, was verre van oke. Niet in bubbeltjes plastic maar slechts vloeipapier in een te grote doos. Gelukkig was alles heel maar weet niet of ik dit nog eens zou doen. Ik kan alleen op basis van deze bevinding beoordelen dus dan is dat matig

Ten eerste een snelle service van onze Twinkly kunstkerstboom van 230cm hoog met 500LEDS.Echter zie ik wel een hoop plakband(2 verschillende) op de doos aangebracht? Ik heb toch hopelijk geen showmodel want na mijn bestelling was de betreffende boom niet meer beschikbaar? Hoop jullie voldoende te hebben geinformeerd! Groet

Vlotte bezorging, helemaal blij met mijn kerstverlichting

Ben zeer te vrede over de vlotte bezorging van onze kerstverlichting. Die nu gezellig brand langs onze dakgoot!!

Heel vlugge levering

Ik vind het bestelproces goed, maar ik had ook graag de mogelijkheid gehad om mijn product in de winkel op te halen

Snelle service en heel goed ingepakt ik ben heel erg tevreden mvg j vd giessen

Snelle levering van product die voldoet aan verwachting

De kerstlampjes werden snel geleverd en voldoen aan mijn verwachting. De lampjes waren zeeer degelijk en goed verpakt.

Geweldig goede service.

Ons bestelde pakket. Bestaande uit een kersthuisje en boompjes voor een kerstdorp was netjes ingepakt.

Super gewoon snel besteld en snel in huis

Mooi product beter dan ik had verwacht :-)

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld

Snel en zeer netjes geleverd!! Een aanrader!

Alles zeer snel en keurig geleverd. Goede prijs/ kwaliteits verhouding

snel en geweldig

het gekochte product wordt op de afgesproken tijd geleverd, geen poespas, alles wat in de aanbieding staat is perfect geleverd, niets ontbrak, bedankt zal zeker weer bij jullie bestellen.

Snelle en nauwkeurige levering

Top wat je besteld krijg je netjes verpakt thuis helemaal blij ermer

Fijne ervaring met tuincentrum osdorp.

Super tuincentrum!!

Nog nooit eerder geweest maar bij 1e bezoek al direct verkocht!! Ook website ben ik enthousiast over en de retourzending werd keurig en snel behandeld! Jullie hebben er weer een klant bij!!

bestelling goed en snel ontvangen

product was zoals beschreven & de levering was optijd zoald vermeldt.

Goed en goedkoop

Snel geleverd, goede spullen en goedkoop!

Perfect!!!

Online een bestelling gedaan, gelijk een bevestiging ontvangen. Track &Trace code en gelijk de volgende dag in zeer goede orde ontvangen . Firma Osdorp bedankt ,tot de volgende keer

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs