Een hele prettige ervaring

Wij hebben een kunstkerstboom besteld bij Osdorp. Deze was scherper geprijsd dan bij concurrenten en de service was perfect. Binnen een paar dagen werd hij kosteloos thuis bezorgd.

helemaal tevreden

Pakje na tevredenheid bezorgd

In de webshop kon ik makkelijk mijn bestelling doen. Goede communicatie. Snelle levering. Bestelling was met goede zorg verpakt.

Alle producten waren er en zijn snel geleverd.

Service is Kwalitatief Uitermate Teleurstellend

Leuke winkel, niet goedkoop, met een enorme verzameling Lemax huisjes. Om niet nogmaals heen en weer te rijden bestel ik online. Betaling wordt meteen van mijn creditcard geschreven en dat is het enige wat snel gaat. Op zaterdagmiddag 7/11 besteld. Op woensdag 11/11 maar eens gebeld en dan komt smoes 1 : pakketpost heeft enorme vertraging. Donderdag 12/11 komt het pakket aan. Er missen een 2 tal spots. Eerst bellen, nee daarvoor moet u mailen. Gemaild en na 2 dagen het antwoord. De spots, (er hingen er zo'n 100), zijn uitverkocht, hadden niet in rekening gebracht moge worden. Nou ja, voor mij smoes 2. Het bestelde lemax huisje was open geweest en amateuristisch ingepakt, gevolg atribuut afgebroken. Fotoos bij de mail gestuurd, reactie NUL. Voor mij is dit het einde van Osdorp. Bedankt voor niets. ps de ontbrekende spots zijn vergoed.

Fantastisch!

Mijn bestelling was super eenvoudig te plaatsen. Snelle levering. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Snell levering, goed verpakt

De door mij aangeschafte spullen zijn keurig verpakt heel snel verzorgen. Blij mee!

Hele snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goed ingepakt

Voor een tweede keer hier m'n bloempotten gekocht en opnieuw zeer goedverpakt ontvangen.

Super, zoals verwacht mag worden.

Wij hebben een paar Lemax kerstdorp onderdelen online besteld. We zijn via de mail goed op de hoogte gehouden van de verzending en deze kwam ook mooi op tijd. Goed en stevig verpakt, niets op aan te merken. Wij zijn erg blij met de service!

Duidelijk aanbod en snelle levering.

Jammer dat ik de goederen niet zelf op kon halen. Maakte het iets duurder dan ik wilde, dus heb daardoor iets uit het mandje verwijderd.

De bestelling was snel in huis

Ik bestel, en met paar dagen heb ik het thuis. Prima

Helemaal goed.

Twinkly’s bestelt, gelijk opgepakt, snel geleverd en Twinkly’s werken uitstekend!

Toppie

Ja was super en heb me vader super blij kunnen maken met zomaar een kadotje

Prima service, zoals alle jaren

Wij bestellen al meerdere jaren producten en het is altijd keurig geregeld en netjes verzorgd, compliment in deze drukke tijd

Snel, goedkoop, kwaliteit

Niks aan toe te voegen :-)

SUPER

Snelle levering, goed voor de portemonnee en ook nog punten sparen. Ik woon in Brabant en bestel ieder jaar weer voor ons kerstdorp. bijna alles te koop van Lemax. Zeker in deze tijd rijd je niet even op en neer naar Osdorp. Daarom online, altijd zeer goed verpakt ook.

Hondenkussen besteld. Snel geleverd en mijn honden zijn er blij mee!

Gewoon goed.

Had een kunst kerstboom online besteld. Keurig op tijd en netjes verpakt geleverd. Echt super tevreden.

Super blij met mijn bestelling!

Uitstekende service, alles naar wens. Zeker voor herhaling vatbaar. Groetjes, Dennis

Kerstboom is mooi

Kerstboom is mooi, alleen de doos is erg verfromfraaid, aan diverse kanten voorzien van tape en de boom stak door een gat in de doos

goede en eerlijke aanbieding

aanbieding was ook een aanbieding bij vergelijk duurdere prijzen. top!! snel in huis.

Goede ervaring

Goede geprijsde producten en levering ging zoals aan gegeven!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs