Prettige ervaring. Maakt dat ik graag omrij en terugkom bij dit tuincentrum

Mijn kerstlampjes werden heel snel bezorgd.

Makkelijk bestellen snel leveren

En voor een goede prijs

leuke producten, snel geleverd.

De producten die ik had besteld zijn allemaal netjes en goed afgeleverd en ook nog snel ook!

Snelle levering en prima ingepakt!

Zeer tevreden. Artikel voldoet aan mijn verwachtingen!

Alles zorgvuldig verpakt

Heb onlangs 2x kerstdecoratie besteld en alles was heel zorgvuldig en netjes verpakt. Glazen ballen zaten in goede stevige doosjes verpakt en het pakket was met veel opvulmateriaal opgevuld. Alles is helemaal netjes en onbeschadigd aangekomen. Ook het handmatig toevoegen van een item die op de site verdwenen was, was geen punt. Al met al heel goed geholpen en erg tevreden!

Snel geleverd en mooie kwaliteit spullen

Fijn in deze tijd toch nog leuke mooie spullen voor kerst te kunnen krijgen. En geen rotzooi maar goede kwaliteit

Snelle goede service

Snelle goede service en alles volgens de duidelijke afspraken

Good

Ordered a fake Christmas tree and it is really a good one.

Goede service! En goede producten voor een goede prijs!

Osdorp levert wat ze beloven en laten zien op hun site. Goede levering!

Producten goed, service minder

De producenten zijn goed. Ik had een verkeerde pakket erbij zitten dus ik heb netjes en eerlijk gebeld want het ging om een bedrag van €50,00 wat erin zat. En ik heb dat netjes terug gestuurd en krijg ik een kortingscode van 10%. Ik vind dat zelf een beetje weinig ik heb een paar kerstboompjes besteld bij jullie van €8,00. En als ik er nog 1 bestel dan heb ik de verzendkosten er nog niet eens uit. Dus dat valt me een beetje tegen.

Fijne website

Ik heb een cadeaubon besteld en die werd heel snel verstuurd en wat ik ook heel fijn vond dat ik geen verzendkosten hoefde te betalen.

Prima prijs snelle levering

Zeer goede prijs snelle levering

Wat een snelle service!

Meerdere winkels bezocht op zoek naar flamingo's voor in de kerstboom. Overal roze maar geen gouden of zwarte. Nu de perfecte gevonden, maar dan online.

Goede service en tevreden over het product

Snelle levering, super veilig verpakt en besteld product voldeed helemaal aan de verwachtingen.

webshop : makkelijk, voordelig geprijsd en snel

Heb slechts een eerste ervaring met aantal kleine inkopen van kerstdorp en figuurtjes allerlei. Zéér overzichtelijke en makkelijke webshop. Aangepaste prijzen en promoties. Eenvoudige administratie en betaalfaciliteiten. Belangrijk : snel geleverd. Aanrader !

Perfect!

2 bestellingen geplaatst, bij eentje de klantendienst moeten contacteren. Snelle, vriendelijke en correcte communicatie.

Schitterende service!

Beste, mits we hier in België zoals bij vele anderen ook in een lockdown zitten, hadden we zin om reeds bepaalde kerstspulletjes te kopen. Om de iets wat sombere sfeer op te vrolijken in deze donkere periode. Maar deze vallen hier bij ons onder niet essentiële zaken. Daarom kunnen we dan ook in geen fysieke winkel terecht voor dergelijke spulletjes. Dus zijn we zo bij jullie website: Osdorp.nl terecht gekomen. Zo hadden we de donderdagavond het één en het ander nog uitgekozen. En de zaterdagmiddag was het al in een perfecte verpakking (breekbare artikelen) geleverd = TOPSERVICE! Nogmaals bedankt voor de verzorgde service! We zijn een nieuwe klant geworden weliswaar op afstand. Maar het zal zeker niet de laatste keer zijn dat jullie iets van ons gehoord hebben. Bedankt!

Prima website

Overzichtelijke website alles keurig netjes bezorgd

Geweldige service

We hadden een probleempje met de bezorging dit werd gelijk in behandeling genomen en werd dezelfde dag nog geregeld

Service is goed levering laat te wensen over door problemen bij PostNL

Service en bereikbaarheid is goed alleen de levering via PostNL laat op zich wachten en dat is irritant. Hier kan Osdorp wel niets aan doen want het probleem ligt bij PostNL maar dit is wel lasig.

Snelle juiste levering

Bestelling zoals de foto. Snel en juist geleverd !!! Prima verpakt.

Uitstekend!

Snelle levering, goed verpakt. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Lampe Berger Navulling Lolita lempicka 1000 ml heerlijke geur!

Super mooie lemax collectie, snelle levering, goed verpakt! Heel blij mee

Al een aantal lemax producten besteld en steeds weer blij mee! Voor een hele uitgebreide kerstdorp collectie moet je hier zijn!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs