Bestelling in prima orde ontvangen

Door drukte bij Post NL bestelling wat later ontvangen, maar niet minder blij mee

Service is altijd perfekt

Dit was de eerste on-line bestelling na jarenlange shop ervaring in de winkel. We komen en kopen al jaren bij ons favoriete tuincentrum. On-line gaat ook prima dus.

Mooie lampjes

Genoeg lampjes voor een 1.80m boom

Prettige webshop. Ondanks de drukke tijd waarin ik bestelde kwam het pakketje conform levertijd aan. Helaas was 1 product incompleet. Klantenservice reageerde snel en loste het netjes, naar volle tevredenheid, op!

Goed product snelle levering.

Ivm de feestdagen en corona lock down hadden we de producten snel in huis.

Erg mooi produkt: open haard op batterijen

Goede service mooi produkt

Toch een kleine tegenvaller

Ik heb onlangs Luca kerstverlichting led cluster 768 lampjes warm wit gekocht, maar deze hebben een timer, 6 uur aan en 18 uur uit. Het zijn mooie lampjes, indien je hem buiten gebruikt zul je ongetwijfeld een verlengstuk nodig hebben, maar als ze branden zijn ze leuk. Ook de verschillende standen. De levering en de klantenservice zijn prima. Naar aanleiding van mijn navraag over het uitgaan van de lampjes kreeg ik snel en vriendelijk antwoord. Mocht je lampjes willen hebben welke handmatig aan een uit gezet dienen te worden, dan is dit geen aanrader.

top nog geleverd

de bestelling was goed aan gekomen bedankt daar voor tot ziens maar weer

Snelle correcte levering

Ondanks de extreme drukte bij vervoersbedrijven vlak voor de kerst, werd de bestelling snel en correct afgeleverd !!

Gewoon goed, zoals het hoort.

Snelle levering, goed verpakt, prima communicatie. Heldere factuur.

Uitmuntende kwaliteit. Super service. Geweldige duidelijke website.

Geweldig dat ik de Website Osdorp tuincentrum heb ontdekt. FANTASTISCH!!! ECHTE AANRADER.......

Altijd mooie kerstshows. Prima service

Altijd mooie kerstshows. Prima service. Ervaren personeel. Leuk restaurantje Verzenden gaat ook altijd super snel

Geweldig en snelle reactie van de klantenservice!

Zeer behulpzaam en super mooie spullen. Ik wachtte op mijn pakketje en ze gaven direct antwoord dat post NL vertraging had ivm drukte Zeker bestellen op deze website.!

Goede website, snelle levering

Zowel service als product voldoet extract aan de verwachting.

Snel, klantgericht, servicegericht. Feedback gelijk opvragen bij klant voor verbetering. Heel Positief!

Snelle nette levering

Product is ondanks drukke tijd snel geleverd. Ben tevreden over de kwaliteit Met vriendelijke groeten Dorothe van Veenhuisen

Goed geholpen en snel

Er was wat met mijn aankoop maar werd perfect opgelost. Waren zeer snel . Mijn volgende aankopen worden zeker weer gedaan bij Osdorp

Top service online

Overzichtelijke site dus snel kunnen bestellen. Ook snel en netjes geleverd.

Uitgebreid assortiment

Goede service en snelle levering

Superleuk assortiment, goede service

Heb superleuke cadeaus kunnen bestellen voor de kerst. Één lantaarn kwam stuk aan, mocht hem terugsturen voor een nieuwe. Goede service dus!

Geweldige snelle verzending en kwaliteit

Voor de eerste keer hier iets gekocht verbaasde mij hoe snel het ging en perfecte kwaliteit je kreeg Zeker voor herhaling zal ik gaan in de toekomst

Snelle respons bij vragen/melding/klachten

Ik had een paar dagen voor kerst lampjes besteld voor buiten-versiering. Osdorp had dit snel opgepakt en pakketje verstuurd. Echter Post.nl heeft het helaas niet voor Kerst kunnen bezorgen. Tussendoor goed contact gehad met Osdorp, dat zij het pakket al bij Post.nl hadden liggen. Dus aan Osdorp heeft het niet gelegen.

Goede lampjes en snelle levering.

Goede kwaliteit en zeer snelle levering.

Uitstekende ervaring.

Het product werd netjes op de afgesproken tijd geleverd. Ik had nog een vraag via de mail gestuurd omtrent mijn bestelling. Deze werd ook keurig en snel beantwoord. Kortom een zeer prettige ervaring met deze winkel. Ik kan dan ook een ieder aanbevelen hier met een gerust hart een aankoop te doen.

Snelle en correcte levering!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs