Prima materiaal

Hele goede service

Snel, compleet en goedkoop

Veel keuzes, goedkoper dan in de bekende tuincentra en vlot thuis. Ideaal!!!

Het kwam wat later als gezegd maar goede site vriendelijk personeel. Jammer dat tijdens transport 1 kerstbal gesneuveld is Voor de rest ben ik erg tevreden met de aankopen

Top bedrijf

Wij hadden basislandschappen besteld, masr die waren te groot. Bij tuincentrum afgegeven en werden zeer klantvriendelijk geholpen. Ook zijn de corona-maatregelen top !!

Goede prijs en snel geleverd

Na vergelijking op internet kwam Osdorp.nl als goedkoopste eruit. De spullen werden snel geleverd en voldoen aan de verwachting.

Uitstekend!

Levering al de volgende dag! Heel mooi plaid ontvangen.

Goed assortiment, snelle levering

Lemax besteld. Alles zeer snel binnen. Helemaal prima dus!

Top levering!!

Zeer tevreden over de snelle levering, en blij met mijn aankoop!!

Bij tuincentrum Osdorp vind ik altijd wat ik zoek en meer!

Ook online bestellingen zijn snel in huis.

Online besteld, snelle levering en goed verpakt

Snel en netjes

Net duidelijke website

fijn dat het online kan!

geur olien besteld, die zijn er via Osdorp volop en goedkoper dan bij anderen. gemakkelijk te bestellen, binnen enkele dagen netjes bezorgd dus.... aanrader!

Uitstekend verzorgd!

Mijn bestelling uitstekend en snel verzorgd!

Ik miste een onderdeel en dat is gelijk recht gezet en opgestuurd, prima

De boom die wij bestelde voldoet aan onze verwachtingen en ook was de prijs fair.

Super geweldige service

Ik als echte kerst gek kan nooit lang wachten en dankzij jullie hoeven dat ook niet hartelijk bedankt voor de geweldige super service

Op zondag besteld en dinsdag al in huis. Het was breekbaar maar was heel goed verpakt. Echt een aanrader. Geweldig.

Uitstekend! Staan altijd klaar!

Prima service! En staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. Ze doen ook echt hun best!

Prima verzorgd

Keurig verzorgd , voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke groeten

Super ik ben er super blij mee en ze zijn super mooi in mijn kerstboom heel erg tevreden.

Snelle levering via webshop. Netjes en zorgvuldig verpakt. Prima service!

Nette webshop, snelle verzending.

Duidelijke website, accurate informatie per mail en de bestelling is snel geleverd.

Prima ervaring

Goede service snel geleverd ben zeer tevreden

Snelle levering!

Hier slaag ik altijd voor mn ledkaarsen en batterij adapters.

Had eencmini kunstboompje bestled, leuke boom voor niet te veel gwld, ben er blij mee

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs