Gebruiksvriendelijk

Lemax huisje besteld . Met zorg verpakt en zonder schade aangekomen

Snelle en goede levering. Product naar verwachting. Ik zeg voor nu en nog eens.

Mooie volledige collectie

Zowel de kerstcollectie als de overige tuin en woonartikelen zijn super! We komen graag bij t tuincentrum zelf en hebben ook goede ervaringen met de webshop

Super !

Heel fijn bedrijf , online bestellingen kloppen altijd , keurig en zorgvuldig ingepakt ! Kortom top!

goed service

Goede zaak. Snelle levering. Toppie

Het was de eerste keer dat ik iets had besteld bij Osdorp. De levering was snel en goed verpakt.

Ik heb gisteren een nieuw account aangemaakt en met succes een klantenkaart aangevraagd. Vandaag al kan ik niet meer inloggen, wachtwoord wordt niet herkend. Nieuw wachtwoord meerdere keren aangevraagd maar leidt niet tot kunnen inloggen. Graag oplossing. Vervolgens ben ik gebeld voor dit probleem en ben ik geholpen om het probleem op te lossen. Natuurlijk was het mijn eigen fout maar ook hier heb ik weer van geleerd.

Snelle en juiste levering

Alles oké, snel, juist en helder.

Goede service snel verzonden goed beschermd ingepakt en prachtig product

Alles helemaal prima niks ergens iets op aantemerken

De prijs van mijn bestelling verrasten me

Fijne website,zeer snelle levering.En mijn bestelling was goed en stevig ingepakt. Goedkoper dan op een anderen site.

Snelle bezorging

Vlotte afhandeling, snelle bezorgtijd. Ik heb het pakket nog niet open gemaakt, maar vol vetrouwen

Na bestelling niets meer gehoord. Pas na navraag.

Het bestellen en betalen liep vlot. Dit was op een zondag. Ze beloven te verzenden binnen 2 werkdagen. Dus ik verwachtte dinsdag of woensdag mail met de statusupdate. Donderdag heb ik nog niets gehoord en heb een mail gestuurd. ‘Toevallig’ kwam daarop nooit antwoord maar wel een mail dat het pakket verzonden was. Beter zou zijn om ook klanten op de hoogte te houden met vertragingen. Niets laten weten is niet handig. Terwijl ik natuurlijk wel begrip heb dat iets uit kan lopen.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Kleine kunstkerstboom besteld en de kwaliteit is uitstekend. Zeer tevreden klant! Ik ga vaker iets bestellen bij tuincentrum Osdorp.nl

Erg makkelijk bestellen via de site,snel geleverd al na een dag in huis

De artikelen waren binnen 1 dag in huis en waren goed verpakt. Pluspunten voor de manier van inapkken. In plaats van plastic luchtzakjes zat er karton in de doos om de producten te beschermen. Al met al zeer tevreden!

Ruim assortiment en super snelle levering!

Ruim assortiment en super snelle levering. Duidelijke site en veel mogelijkheden. Aanrader!

Supersnel

Een kussen besteld die overal uitverkocht was. Supersnelle bezorging en goede service. Dank je wel. Blij met mijn kussen!!

Snelle levering. Duidelijke site. Niets op aan te merken. Nog even wachten tot het voorjaar om te zien of de bollen mooi uitkomen.

Gekregen wat ik besteld heb

Goede kwaliteit. Snelle levering

Bestellen was eenvoudig. Levering was snel. Spullen waren goed ingepakt. Prijzen waren normaal.

Commande

zeer snelle en serieuze service.

Een woord: keurig

Beetje vreemd misschien, een slasaus bijnemen tuincentrum. Maar deze is bijna nergens te koop, en heerlijk...... Tuincentrum Osdorp we komen er wel meer, altijd een belevenis!

Snel geleverd en goed verpakt!

De bestelling werd snel geleverd en deze was ontzettend goed verpakt!

Snelle levering en goed product

Lampjes besteld voor lemax kersthuisjes. Werken perfect! Werden snel geleverd zaten goed verpakt.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs