Blij dat ik hem heb.

Nergens was deze Weber draaispit te verkrijgen maar gelukkig wel bij jullie en ook nog tegen de laagst te vinden prijs.

Zeer snelle levering en goed spul.

Voordelige, goede en snelle service, top.

Zeer goede en snelle service en nog eens voordelig ook, helemaal top. Dank u zeer.

Uitstekende service

Aangekochte bloembakken voldeden niet naar wens. Gemeld. Snelle reactie met oplossingen aangeboden. Adequaat afgewikkeld. Zeer goede ervaring.

Goede service!

Snelle levering en goed verpakt!

Top voorraad

Na enig zoeken de juiste producten gevonden maar helaas had niemand het op voorraad..... behalve Osdorp! Direct online besteld en heel snel geleverd. Uitstekend!

Compleet en overzichtelijk bedrijf

Ruim assortiment snelle service goede produkten.

Bestelling snel geleverd

Snelle en goede levering, artikelen als verwacht

Voor het eerst bij Osdorp.nl besteld. Ze hebben daar zoveel dat ik al verlekkerd zat te kijken wat ik allemaal wil hebben. Toch maar besloten om toch maar goederen te bestellen, die ik op mijn verlanglijst hebt staan. De 30x10cm kaarsen staan geweldig op tafel. Bij een van de kaarsen was de lont 1 cm te diep geplaatst waardoor ik eerst moest graven alvorens de lont aan te kunnen steken, vandaar 1 puntje minder. De doorzichtige potten voor mijn orchideën hadden ze gelukkig op voorraad. Al met al zal ik daar zeker nog meer bestellen als ik weer geld heb.

Super tevreden,snelle levering en met uiterste zorg verpakt!!!

Ruim assortiment

Super leuke en mooie winkel met een breed assortiment! Kom er graag een aantal keer per jaar ook met kerst is alles super sfeervol

Supersnelle levering

Er werd aangegeven dat het twee werkdagen zou duren, had het de volgende dag al in huis.

zoals ik gewend ben bij tc Osdorp snelle levering van de bestelde artikelen. voor mij een prettige winkel!!!

UITSTEKEND!!!

Voor het eerst hier besteld. Snel geleverd, en prima verpakt. Een eventuele volgende keer bestel ik hier zeker weer...!

Perfect!!!!!

Dit is wat je van online bedrijf verwacht !

snel en goed verzorgd

eerste ervaring. Prima!

Groot aanbod voor ieder wat wils.

Op mijn verzoek achterzijde huis af laten leveren oom chauffeur. Was geen probleem.

Vlotte en correcte afhandeling

Afhandeling prima verlopen

Helemaal goed

Snelle levering (sneller dan beloofd) en prima prijs.

snelle service

Fijne en overzichtelijke website. Bestelling supersnel geleverd en zeer netjes verpakt!

Geen minpunt te melden

Snelle levering, goed verpakt, kwaliteit beter dan verwacht.

snelle probleemloze levering

Ik had twee bloempotten besteld. Deze zijn snel en professioneel geleverd.

Snel en netjes

Snel verzonden, duidelijke website en netjes verpakt.

Mijn bestelling is snel en netjes afgehandeld en bezorgd

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs