Mooi product, netjes geleverd.

Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop. Goed verpakt en snel geleverd.

Bestelling goed en snel geleverd

Snelle levering, goed product

goede ervaring

bestellen, bevestiging, ontvangen en een goed product, Naar tevredenheid gebruikt op de BBQ.

Goede snelle levering. Mooie bloempotten

goede snelle levering. Potten zien er uit zoals op de foto.

Snel, netjes ingepakt in huis

Snel in huis. Bloempotten waren zeer Goed ingepakt waardoor deze onbeschadigd zijn bezorgd.

Perfecte service!

Online 3 buitenlampen besteld. Ik werd gebeld, omdat er nog maar 2 op voorraad zijn en gevraagd of ik mijn bestelling wilde doorzetten of annuleren. Het reeds betaalde bedrag van de ene lamp binnen een dag terug ontvangen. Perfecte service!

Top site met top levering

Prima assortiment met prima prijzen

Wel oke

Een van de producten die ik had besteld was niet in voorraad, dus ik heb een tijdje moeten wachten maar toen het eenmaal onderweg was ging het snel.

Gewoon top

Overzichtelijk Duidelijk informatie en snel geleverd

Goede aanbieding, correcte verzending

Bloempotten besteld, stevig en goed verpakt verzonden! Mooie aanbiedingen!

Goede en snelle levering

het bestellen op de website was makkelijk en de levering was zeer netjes en snel. Ik ben zeer tevreden hierover

Gewoon super

De levering was goed verpakt en zeer snel

Goede service en prima product

Mooie parasol besteld, volgens afsprak bezorgd en netjes verpakt.

Big Green Egg Assortiment niet compleet

Ik heb een Big Green Egg Reggulator besteld waar bij ik dacht dat deze geschikt is voor het large model, wat ik kreeg was echter geschikt voor de kleinere modellen BGE , ik deze retour gestuurd en wilde de Regguletor voor de large bestellen, deze is echter niet in het assortiment aanwezig.

Product verpakt in net te kleine verpakking

Ik had 2x een kunstof bloempot bestel van 45x72 ik vond dat deze niet goed verpakt waren deze zaten straks ingeklaard zonder bescherming ertussen en ze zaten in een net te kleine doos verpakt en dat voor toch een redelijk bedrag had ik er wel iets meer van verwacht qua verpakking

Uitmuntend

Ik bestelde een fijnmazig schepnet je voor mijn strakke koi vijver, blij mee

Zeer tevreden met het product en snelle levering

Snel en correct

Fijne website en snelle levering

Goede service, snelle levering.

Bestelling online. Ik had totaal geen "binding" met het tuincentrum. Maar toch een voortreffelijke afhandeling van mijn bestelling. Super geregeld. Strakke en snelle organisatie achter dit tuincentrum!

Gewoon top!

Alles keurig en tijdig geleverd.

Goede service en snelle levering

uitstekend

mijn pakketje was keurig verpakt, snel verzonden top!

Goeie website , makkelijk bestellen. Snel en netjes verpakt en geleverd

Snelle leverinh

duidelijk op de website, goede prijs en service. Snelle levering, ik ben er blij me.

Goede service en perfecte levering

Pruducten zien er uit zoal op site aangegeven,heldere omschrijving op de site. Heldere communicatie over levering en produkten goed verpakt tegen beschadiging!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs