Ik bestel makkelijk thuis en heb het een paar dagen later in huis.

Makkelijk bestellen in de webshop met heldere omschrijvingen. Goed geprijsd (mede dankzij de aanbiedingen op de plantpotten). Zodanig besteld dat er geen verzendkosten bijkwamen. Nette bevestiging per mail. Je ontvangt een duidelijk herkenbare doos met eigen plakband van Tuincentrum Osdorp. De producten zijn goed verpakt en beschermd door extra vulling. Die vulling is dan ook nog eens ecologisch verantwoord: Karton i.p.v. plastic zoals je helaas nog té vaak ziet.

Super snelle levering

Duidelijk en snel

Ben erg blij met de Elho bloempotten

Snel geleverd ook! Moest nog even uitvinden hoe het werkt met het waterreservoir, nu staan ze er mooi bij..

Snel, correct, heel veel keus

Duidelijke site, waarop heel veel te zien is. In eerste instantie kon mijn bestelling niet worden geleverd omdat ik er ook potgrond bij had besteld. Logisch natuurlijk. Zeer goede verpakking

goede en vlotte levering

de levering was vlot en in is in goede orde ontvangen

Degelijk product ontvangen wat overeenkwam met de beschrijving en afbeelding. Wel in een enorm grote doos (was mijn buurman minder blij mee)

vertrouwenwekkend

De bestelling is accuraat opgevolgd en tijdig bezorgd

Keurige en snelle levering.

Alles precies volgens omschrijving ontvangen.

Levering zoals afgesproken

Producten op de site zijn gemakkelijk te vinden, goed omschreven

Snelle service en mooie producten

Online 3 Elho urban rond bloempotten besteld bij Tuincentrum Osdorp. Per mail werden we goed op de hoogte gehouden van onze bestelling en deze werd, goed verpakt, erg snel geleverd. Wij zijn er erg blij mee!! Een volgende keer kijken we zeker weer bij Tuincentrum Osdorp :-)

Onze bloempotten zijn snel en zorgvuldig verpakt geleverd.

Op tijd goederen geleverd volgens bestelling.

De kweekbakken zijn goed.

Excellente service

Bij de bestelde plantbak ontbrak het afdek dopje van het reservoir waar zand in gedaan kan worden om de stabiliteit van de plantenbak te verhogen. Na een mailtje over de ontbrekende dop naar de klanten service van Osdorp, werd onmiddellijk een vervangende dop per briefpost opgestuurd.

Sneller levering en goeie prijzen

Erg tevreden over de levering

Snelle bezorging!

Bestellen eenvoudig en helder. Bezorging binnen 2 dagen! Zeer tevreden!

Zeer snelle levering dus uiterst tevreden

Het bestelde artikel heb ik per omgaande ontvangen dus zeer tevreden.

Excellent!!

Beautiful palm trees, quick delivery, thank you!

Gewoon wat ze beloven.

We hebben 4 bloempotten besteld en deze waren binnen 2 dagen bij ons in huis. Zijn er zeer blij mee, jammer voor ons ligt dit tuincentrum aan de andere kant van Nederland. Maar als we in de buurt zijn komen we zeker een keertje shoppen.

Via internet een bestelling gedaan. Site was duidelijk en levering snel. Netjes ingepakt en afgeleverd. Helemaal tevreden.

product precies zoals verwacht, wel hoge verzendkosten en op de bon staat dat he bij retour geen geld terug krijgt maar een tegoedbon. Gelukkig hoefden wij niets terug te sturen. Snelle verzending.

Beschrijving maatvoering kwam niet overeen met werkelijkheid

Retour gestuurd hoop dat ik mijn geld terug krijg Retour sturen kost ook weer 7,50€

Topkwaliteit en snelle levering

van A tot Z goed geregeld

Snel in huis

Netjes op tijd geleverd en netjes verpakt

Snel en goed voor een nette prijs

Spullen kwamen snel en correct aan. Spullen waren netjes en zorgvuldig verpakt. Als ik weer wat nodig heb, bestel ik er weer.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs