Keurig geregeld

Alles was snel wn keurig verpakt.

Hartstikke goed!

De bloempotten waren PRECIES wat ik verwachtte! Heerlijk!

Gewoon goed, vandaag bestellen is morgen in huis

De order was gemakkelijk te plaatsen en snel geleverd, top!

veelzijdige producten en schappelijke prijzen. En snel bezorgd

Scherpe prijs, snelle levering met een persoonlijk gebaar!

Het product had ten opzichte van andere leveranciers een goede prijs. Levering was gezien de Corona drukte snel. Het aangeboden kopje koffie maakt het persoonlijk en warm

Goeie prijzen , snel geleverd

Prettig! Scherpe prijzen en goeie service

Snelle bezorging , top !

Prachtige produkten en uitstekende service ! Dankuwel.

Goede aanbiedingen, snelle levering

Goede aanbiedingen, snelle levering

Top levering..!!

Had 2 grote elho greenville bloempotten besteld, super snel geleverd en waanzinnig goed verpakt..!!

prima geregeld

Online bestelling gedaan, werd binnen paar dagen keurig geleverd.

Uitstekend!!!

Ik gaf een roos cadeau aan mijn vriendin. Deze werd razendsnel bezorgd en was volgens haar beeldschoon! Groot succes dus. Dank!

Goed product, goede prijs!!

uitstekend!

Super fijn! Snelle levering!

Rozen geleverd in top conditie ondanks de hitte!

De klimrozen waren zorgvuldig verpakt en de aarde was goed vochtig zodat ze de levering ondanks de hitte goed doorstaan hebben!

Prima service en snelle levering

Site is overzichtelijk. Ik had binnen 2 dagen mijn bestelling. Was goed en stevig ingepakt. Vergeleken met andere winkels waren ze de goedkoopste.

Beetje teleurstellend

Gietijzeren pan gekocht. Op afbeelding ziet de pan er glad uit en er staat, geschikt voor inductie. Eenmaal uit de doos is deze erg grof en beschadigd dan zeker de oppervlakte waar ie op komt te staan. Inductie zou ik er zeker niet bij plaatsen als de pan deze kan beschadigen. Wil ik het om deze reden terug sturen, kom ik erachter dat ik zelf mag opdraaien voor de retourkosten. NAdat ik al flinke verzendkosten had betaald. In 2020 vind ik dit erg teleurstellend. Nu ligt het in de schuur tot ik het ooit ergens voor kan gebruiken. Verder was de verzending wel snel en het product goed verpakt. maar omdat er zulke verzendkosten en nog eens retourkosten worden gehanteerd, zal ik de volgende keer wel 3 keer nadenken voordat ik iets bestel. Ik beveel deze leuke pan wel aan alleen vanwege de groffe afwerking is ie niet geschikt voor inductie.

U bent de enige die heeft wat ik zocht

Gevonden via Google, besteld op de website en de volgende dag in huis, TOPPIE

Goede prijs kwaliteit

Snelle levering voor een prima prijs.

Voor een gunstige prijs 2 grote plantenbakken gekocht. Bestelling was eenvoudig en liep vlot en levering volgde snel op de afgesproken dag.

Je wordt goed op de hoogte gehouden qua verzending via track&trace. Service is goed

Super snelle levering

super snelle levering en top product . Uitermate tevreden over dit bedrijf. Aanrader

Perfect!

Snel geleverd tegen een prima prijs.

Netjes

Netjes afgeleverd

Snelle levering en goede prijs

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs