Overzichtelijke site Scherpe prijs Snel geleverd Zeer goed verpakking

Sneller geleverd dan gedacht!

Voor de verjaardag van onze dochter een kasje op het gewenste adres laten bezorgen, dit scheelde voor ons ook gesleep. Wat wel een klein minpuntje was dat ik dit had aangegeven en gevraagd de bon niet toe te voegen. Deze werd alsnog door onze schoonzoon aan ons overhandigd, dus toch! Maar voor de rest perfect geregeld!

Goede prijs/ kwaliteit, snelle levering

Goede prijs/ kwaliteit, snelle levering

Super ervaring

Netjes verpakt. Snelle levering

Twee hele mooie jasmijn planten voor een hele mooie prijs!

Twee hele mooie jasmijn planten voor een hele mooie prijs! Heel goed verpakt en snelle levering.

Super snelle service

napoleon bbq spullen online besteld en binnen no time binnen. Goede service en snelle levering. Nu al paar keer achter elkaar. Ook grote pakketten worden snel afgeleverd. Onze bbq was binnen een dag binnen.

zeer goed

Ik had iets besteld via de website maar dat beviel niet. Geretourneerd in de winkel, geen enkel probleem en bedrag bijna direct teruggestort. Intussen de winkel doorgelopen en natuurlijk goed geslaagd en nog wel voor hoger bedrag dan eerst besteed... er is ook zoveel verleidelijks. Het is een enorm leuke en inspirerende winkel, met ijzersterke styling en een divers aanbod van planten en andere zaken. Ik kom wel meer in tuincentra maar dit vond ik een erg aangename verrassing! Hier ga ik zeker vaker komen!

Snel geleverd en een product wat 50% goedkoper was dan bij andere. Top!

Prima aflevering van bestelde artikel.

Snelle levering!

Snelle levering!

Mooie korting op bbq spulletjes, goed en snel geleverd, niets op aan te merken

Een deel van mijn bestelling kwam kapot aan. Ik meldde dat en had de volgende dag al een vervangend exemplaar. Geen 5 sterren omdat de beschadiging waarschijnlijk voorkomen had kunnen worden als de zaak beter was ingepakt.

snelle levering, goed product

Afbeelding wijkt iets af van origineel, maar bevalt goed.

Snelle service, goed product.

Zeer tevreden met de plantenbak onderzetters. Snel geleverd en keurig verpakt.

Zeer snel.in huis. Goede communicatie

Zeer teleurstellend product en klantenservice

Op de website zagen de plantjes er prachtig uit maar wat ik ontving was bijna dood, zonder bloemen en veel kleiner. Meer een ongezond stekje dan de beloofde plant. Ik heb ze een email gestuurd, maar ik werd daarna enkel terug gebeld door een 'service-medewerker' die alles behalve service aanbood.. Allemtal echt weg gegooid geld. Mijn advies; ga naar de plantenboer om de hoek, die verkoopt veel mooiere, grotere en sterkere planten voor het zelfde bedrag. Dit was duurkoop zonder enige service achteraf.

Mooie plantenbak, door de wieltjes gemakkelijk te verplaatsen, snelle verzending

goede prijs kwaliteit verhouding

9,8

Zeer goed en fijn geholpen, tof.

Heel erggoed

Barbecue voor mij weggezet bedankt daar voor

Prachtige plantenbakken voor een goede prijs!

Via internet plantenbakken gekocht. Deze werden zeer snel geleverd tegen een gunstige prijs.

Bloempotten voldoen zoals omschrijving op site zegt heel blij mee en snel geleverd

Goede prijs, snelle service

Bijna niemand had wat ik zocht, zo kwam ik hier terecht, alles top!

Topservice!

Service van het bestellen was top! Handschoenen waren netjes op tijd in huis. Handschoenen zelf waren een super vaderdagcadeau!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs