Heel slecht

Bestelling cadeauon heeft er 10 dagen overgedaan om aan te komen! Van Osdorp naar Amsterdam West......

geweldig

op tijd mooi dat er verschillende zijn

Snelle levering. Staan nu te ontkiemen in een nat keukenpapier in een plastic zakje

my experience with tuincentrum osdorp has been very good.

The delivery has been prompt and have always received my goods in perfect condition .

een goede service, en de levering was ook prima.a op tijd. Alles goed ontvangen.

Product klopt precies met de omschrijving en top snelle verzending

Ik heb een balkonrek besteld en deze voldoet perfect aan mijn wensen. Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Prima, snelle service en goede track & trace

Prima, snelle service en goede track & trace

Snel geleverd en zeer klantvriendelijk!

Mijn bestelling is snel geleverd en ik vind de service van de webshop uitstekend. Heel blij met mijn bestelling en deze webshop is echt een aanrader!

Heel tevreden

Netjes verpakt en goed kwaliteit.

Snelle levering, goede kwaliteit

Hier vond ik eindelijk wat ik zocht! Snelle levering van de plantenbak. Kwaliteit is prima. Ik ben er blij mee! Ik kan iedereen adviseren bij Osdorp te bestellen. Het was voor mij een gok, want ik kende het bedrijf niet, maar ik ga hier in de toekomst ook weer bestellen. Handig!

Snel en goede prijs

Besteld via website. Erg gemakkelijk.snelle levering en een goed prijs. Heel fijn dus om hier te online te shoppen. Ik waardering dus “geweldig”.

Geen, nog niks ontvangen

Vorige week zaterdag besteld maar nog niks ontvangen. Duurt wel lang.

Waardeloos

2 potten besteld, waarvan 1 netjes geleverd. De andere beschadigd en de klacht niet opgelost. Zelfs op een uiterst onaangename manier afgehandeld.

Bah,vandaag

normaal geef ik 5 sterren maar vandaag 1 medewerkster heeft de boel verknald. Stond bij de kruiden en werd er niet wijs uit,stond oregano op maar ook wat anders. Dus vraag het netjes aan de medewerkster naast me,sorry,maar is niet gewone oregano? Nee,dat is het niet,ow welke dan wel? Die andere 2,welke andere 2?dan moet je ff zoeke he!!!!! Wat een antwoord,ben weggelopen,anders had ik haar tussen de kruiden gedeponeerd. Niet gewend van het tuincentrum,maar deze medewerkster had er duidelijk geen zin in Jammer

Heb nog niks mogen ontvangen

Wel al een beoordelingsverzoek maar nog geen bestelling binnen..

Delivered as promised, on time.

No surprises. Delivered the items as described and on time.

Zeer goed. Ben zeer tevreden

Zeer goede service. Je hebt snel de bestelling in huis. Zeer goed verpakt! En je kunt de bestelling goed volgen volgens track en tracé.

Goede prijzen en snelle levering.

Prettig.

Duidelijke site en snelle levering

Zoals omschreven geleverd. Perfect.

Mooie en een duidelijke site en snel geleverd.

Mega snelle levering

tevreden hoor, wat ik besteld heb, keurig ontvangen!!!

Besteld en daarna goed op de hoogte gehouden waar het pakketje is!!! en wanneer onderweg enz enz. Goed verpakt opgestuurd!! hartelijk dank

Betrouwbaar, makkelijk en snel!

Superprijs voor de Green Egg accessoires large. Bestellen en betalen gaat makkelijk en ondanks de Corona-tijd het pakket op de toegezegde datum in huis! Bedankt Tuincentrum Osdorp voor deze prima service!

Redelijk ervaren maar kan beter Heb geen factuur ontvangen bij mijn bestelling via internet. Was volgens een medewerkster ook niet nodig. Vind dit niet netjes en bij een andere besteling zat wel een factuur. Waarom niet bij een barbeque die toch niet voor een euro de deur uitgaat en hoe gaat het dan met garantie?

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs