Gezocht, gevonden, gekocht!

Mijn ervaring met Tuincentrum Osdorp is in één woord prima te noemen! Ik was op zoek naar een bepaalde plantenbak en heb deze bij Tuincentrum Osdorp gevonden en online besteld. Gemakkelijk, zonder gedoe, zo gepiept en vrij snel in huis!

Blij.met mijn bestelling

Weber accessoires besteld en volgende dag in huis. 10% korting was mooi meegenomen. ☺ Ga zo door.

Snelle levering, netjes verpakt & goede informatie

Pakket kwam netjes volgens afspraak binnen, snelle levering. Alles was zeer netjes verpakt. Kortom perfect!

Snelle corecte service

Snelle corecte service

Fantastisch!!!

Snelle en correcte verzending!!

Sneller levering mooi klimroos

Super snelle levering, mooie klimroos. Iets in mijn bestelling bleek niet leverbaar en ik had binnen een dag me geld terug. Fijne service!

Product voor een scherpe prijs geleverd.

Product voor een scherpe prijs en keurig en snel geleverd.

Top en snel geleverd.

Super service.

Klantvriendelijk en snelle levering!

Prima webwinkel. Snelle afhandeling (zelfde dag) en product zorgvuldig thuisbezorgd.

Zeer slecht

Twee planten besteld. Planten hadden beide heel veel gele bladeren. Klachtenfomulier ingevuld, nooit meer iets gehoord!

Wij hadden een parasol gekocht via de website ,wendde volgende dag bezorgt. Maar helaas het draai mechanische was stuk,ik heb gebeld naar het tuincentrum zij hadden daar de parasol op voorraad ik kon hem gelijk komen ruilen Goeie service

Niks op aan te merken, prima service!

Perfect.

Hele snelle levering van een glow in the dark plaid. Heel leuk en goedkope manier om te gebruiken voor het maken van zitzakken voor de kleinkinderen.

Superservice

Alles voor de Weber BBQ.. met supersnelle bezorging.. top!

Snel en accuraat!

Eenvoudige bestelling (cadeaubonnen) keurig en snel verwerkt. Had niet verwacht dat mijn persoonlijke bericht ook meegestuurd zou worden, heel attent en de ontvangster heel blij!

Prima zaak

Snelle levering en goed product voor een goeie prijs

niet zozeer perfecte verpakking maar zo snel

mijn planten kwamen zo dorstig aan en gewoon niet zo laat dat ze helemaal dood waren

Prima product, snelle levering

Kreeg de artikelen goed verpakt en snel thuis geleverd.

Erg tevreden

Fijne website. Goed geholpen, telefonisch en per email. Goede verzending.

Correct en snelle levering

snel accuraat en goeie prijs

Goede service, snelle levering, raad ik aan

Goede service, snelle levering, raad ik aan

Goede en snelle service!

Zondag's de Weber GTS besteld en dinsdags geleverd in Aadorp (Twente). Goede track & tracé voorziening, duidelijke informatie. Lang verhaal kort: Een van de beste leveringen ooit!

Uitstekend, kan niet anders zeggen!

Fijne website, breed assortiment, goede prijzen en uitstekende klantenservice. Bestelling ging snel en helaas was een artikel niet meer op voorraad. Netjes een mail met excuses en mijn geld werd teruggestort. Prima toch? Geen back-order of tegoedbon, gewoon recht voor je raap. Levering en tracking was prima en binnen 2 dagen had ik mijn pakketje binnen. Dus amper vertraging door Corona. Artikelen zijn goed verpakt en osdorp.nl staat in mijn bookmarks!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs