Snelle levering. Super netjes verpakt.

Prima ervaring

Goede levering en snell

Vlot en correct.

Ondanks corona omstandigheden binnen twee dagen geleverd Planten in goede staat en degelijk ingepakt. Prima!

Vlotte bestelling, levering en betere prijs voor dezelfde artikels elders.

Prachtige bloembakken

Snelle levering mooie witte bloembakken goede kwaliteit staan prachtig in de tuin

Supersnelle levering

Zelf woon ik in Zuid Limburg en ik stuitte per toeval op dit tuincentrum cq deze webshop. Ik bestelde, ik meen, rond de middag en de volgende morgen werd alles keurig ingepakt al geleverd. Echt toppie! Aangenaam verrast!

Super snelle service

Ondanks deze rare tijd mijn bestelling super snel bezorgd! Fijn en gemakkelijk bestellen.

Tevreden, snel en makkelijk besteld en snel thuisbezorgd

Snel geleverd en was juiste product wat ik besteld had

Goede en snelle service

Producten werden op tijd geleverd. Beschrijving klopte volledig. Fijne service

snelle service

Mijn bestelling is snel en zorgvuldig verpakt geleverd

Levering was perfect ,keurig verpakt en snel geleverd.

Levering,was perfect,keurig verpakt en snel geleverd.

Duidelijke site met goede prijzen. Snel en goed geleverd.

Makkelijke website en een snelle levering.

Erg makkelijke website, goede prijzen en het pakketje was snel in huis.

Goede, snelle service!

Toen ik mijn bestelling deed werd ik goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in het leverproces. Uiteindelijk werd het sneller dan verwacht geleverd en zag het er allemaal goed uit!

Mooie plantenbakken goed en snel verzonden

Deze kleur plantenbakken vond ik online alleen nog op osdorp.nl. Maandag besteld en dinsdag al in huis.

Ook in deze rare tijd snel geleverd en product is zoals beschreven stond Super

Met veel zorg ingepakt en met snelheid verstuurd!

Zeer prettig. Mijn volgende bbq-benodigdheden gaan zeker weer via deze organisatie...

Goede prijs en ruim assortiment

Je kunt veel vinden en het is een fijn tuincentrum.

Betaalbaar en snel geleverd, zelfs aan de andere kant van NL

Betaalbaar en snel geleverd, zelfs aan de andere kant van NL

Goede informatie, snel geleverd.

Duidelijke uiteenzetting van producten. Goed geïnformeerd. Snel geleverd.

Perfekt!

Super snel geleverd, prima sproeier en koppelingssetje!

mooie overzichtellijk tuincentrum

aardige medewerkers

Makkelijk bestellen, snelle levering, prima!

Overzichtelijke makkelijke webshop om te bestellen, snel verstuurd en heel netjes en stevig verpakt. Helemaal tevreden

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs