duidelijke informatie op de site , concurrerende prijzen en snelle levering.

Bij het Google’ n naar ehlo Greenville bloempotten terecht gekomen bij Osdorp. Nette geen schreeuwerige website, met duidelijke omschrijvingen. Na bestelling, netjes via e-mail mbt het proces geïnformeerd, zeer snelle levering, keurig verpakt. Tuincentrum Osdorp was voor ons onbekend. Maar komen zeker hier nog eens terug.

Snel geleverd!

De bestelling was zo gemaakt en ondanks de coronacrises zeer snel geleverd! De producten zijn ook naar wens.

De druif ziet er prima uit

Heb een een witte druif bij jullie besteld. De bezorging was snel. En de plant was keurig verpakt en ziet er prima uit.

Super snel met een goede prijs

Ik had wat Weber BBQ spullen nodig. Volledige selectie op voorraad. Eenvoudig te bestellen, betalen en volgende dag ontvangen.

Mooie plant, alleen jammer dat pot niet paste en plant een beetje stuk is.

Helaas was de plant niet helemaal heel meer onder in en de pot die ik er bij had besteld paste helemaal niet terwijl deze wel bij de pagina van de plant stond... verder is de plant wel mooi, maar jammer dat ik de pot moet ruilen en daarvoor toch naar het tuincentrum moet.

Het ging gewoon erg fijn

In deze tijd van corona was het fijn om via internet te bestellen wat ik nodig had

Goed wel jammer van retourkosten

Snel bezorgd, wel jammer dat je niet gratis kunt retourneren. Desnoods tegen kleine vergoeding van 2,95 wat andere webwinkels doen.

Snelle levering en scherpe prijs

Zeer positief, product zoals omschreven en men mag verwachten. Product tegen scherpe prijs en geen afbreuk aan service. Sneller geleverd dan verwacht!

Snelle en correcte afhandeling en levering

Duidelijke site en informatie verstrekking over levering, product goed verpakt en snel geleverd.

Goed geïnformeerd en snel geleverd

Ik bestelde een aantal bloempotten op deze site, ik werd goed op de hoogte gehouden door verschillende e-mails en de bloempotten waren snel geleverd.

Levering duurde helaas langer dan verwacht, maar werd hierover goed op de hoogte gehouden

Makkelijke webshop, netjes verpakt en snelle levering.

Supersnelle keurige service

Vlotte bestelling die net zo netjes als vlot thuisgestuurd is We zijn heel bij met onze Zwarte hangpotten van Elho

Goede service, snel binnen.

Leuk, verrassend en klantvriendelijk

Breed assortiment, fijn winkelen en leuk en vriendelijk personeel, al met al met veel plezier op een zaterdagmiddag verbleven en nieuwe aankopen gedaan

Snelle levering en overzichtelijke site

Ondanks corona (lange levertijd) goede service.

Door corona was mijn bestelling niet op voorraad en lange levertijd. Tuincentrum Osdorp stuurde regelmatig updates met de status van mijn bestellingen en ook de mogelijkheid om het te cancelen. Goede service.

Kijk nu als eerste bij Tuincentrum Osdorp

Bestelde producten waren heel goed verpakt, snel geleverd en dat tegen een hele goeie prijs.

Absude indeling webshop

Als men kiest voor vaste tuinplanten, is daar geen plant te vinden, laat staan te bestellen of voorraad informatie over te vinden. Geen ster. Cijfer ): Zeer slecht

Betrouwbaar en netjes

Onlangs online een bloempot besteld bij Tuincentrum Osdorp. Keurig op tijd geleverd, was ook netjes verpakt. Prima en betrouwbare service!

Goed product en zeer snelle levering in deze covid19 tijd

Zeer snel geleverd en producten naar wens...

Snelle prima levering.

Product was precies conform de site. Het was goed verpakt en is snel geleverd.

Super webshop

Heb voor het eerst hier op de webshop besteld, en ik zeker goed bevallen. Alle spullen netjes optijd binnen. Snelle reactie op mijn mail gekregen. Vind dit zeker een aanrader.

Houden zich aan de gemaakte afspraken, scherpe prijzen. Snelle verzending.

Orchideeën besteld, uitstekende prijs- kwaliteit verhouding.

Super deal en mega snel geleverd! Top gewoon

Ik was op zoek naar een gietijzer rooster voor mijn kamado bbq en vond hier de mooiste deal. Tevens de volgende dag netjes geleverd. Ik kom zeker terug!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs