Duidelijk aanbod en snelle levering.

Jammer dat ik de goederen niet zelf op kon halen. Maakte het iets duurder dan ik wilde, dus heb daardoor iets uit het mandje verwijderd.

De bestelling was snel in huis

Ik bestel, en met paar dagen heb ik het thuis. Prima

Helemaal goed.

Twinkly’s bestelt, gelijk opgepakt, snel geleverd en Twinkly’s werken uitstekend!

Toppie

Ja was super en heb me vader super blij kunnen maken met zomaar een kadotje

Prima service, zoals alle jaren

Wij bestellen al meerdere jaren producten en het is altijd keurig geregeld en netjes verzorgd, compliment in deze drukke tijd

Snel, goedkoop, kwaliteit

Niks aan toe te voegen :-)

SUPER

Snelle levering, goed voor de portemonnee en ook nog punten sparen. Ik woon in Brabant en bestel ieder jaar weer voor ons kerstdorp. bijna alles te koop van Lemax. Zeker in deze tijd rijd je niet even op en neer naar Osdorp. Daarom online, altijd zeer goed verpakt ook.

Hondenkussen besteld. Snel geleverd en mijn honden zijn er blij mee!

Gewoon goed.

Had een kunst kerstboom online besteld. Keurig op tijd en netjes verpakt geleverd. Echt super tevreden.

Super blij met mijn bestelling!

Uitstekende service, alles naar wens. Zeker voor herhaling vatbaar. Groetjes, Dennis

Kerstboom is mooi

Kerstboom is mooi, alleen de doos is erg verfromfraaid, aan diverse kanten voorzien van tape en de boom stak door een gat in de doos

goede en eerlijke aanbieding

aanbieding was ook een aanbieding bij vergelijk duurdere prijzen. top!! snel in huis.

Goede ervaring

Goede geprijsde producten en levering ging zoals aan gegeven!

overzichtelijk te bestellen

goed en overzichtelijke website

Supersnel geleverd !

Ik heb mooie witte kerstlichtjes gekocht met een wit kabel ...je zou zeggen dat ze die overal hebben Maar dan is het led verlichting en dat wou ik niet Ik zocht ouderwetse lichtjes met warm licht En bij dit tuincentrum kwam ik ze online tegen Super blij mee en heel snel geleverd ..TOP !

iets besteld

heel snel in huis. netjes verpakt , klopt met de foto die ik bekeken heb

Prima product en op tijd bezorgd!

Een goed product en prima service.

Perfect echt waar

Op de site wordt alles duidelijk omschreven en aangegeven. Mijn bestelling werd snel geleverd en was super goed ingepakt. Kortom, een zeer tevreden klant!

Snelle levering vam Twinkle lights

Mooi product voor goede prijs. Snelle levering.

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Het product is conform afspraak en netjes afgeleverd. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed

Goede snelle verzending

Mooi assortiment van big green egg Snelle verzending En bijna altijd de goedkoopste

Uit de kunst!!!

Leuke prijs voor geweldige artikelen. Na een defect artikel te hebben ontvangen werd dit direct opgelost en had ik in no time een nieuwe.

Hele, fijne website.

Het bestelproces verliep gemakkelijk. Alles is heel duidelijk gelegd.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs