Erg snelle en goede service

Online wat besteld, dit was snel en makkelijk te regelen. Tegoedbon kwam op tijd en leuk verpakt aan.

Razend snel!!

Product besteld, meteen reactie, zelfde dag op de post en dag erop was het bezorgd!!

Keurig verpakt

Keurig verpakt, snel verzonden en een scherpe prijs.

Goede levering

Uitstekend en correct

De bestelde producten werden keurig verpakt en mooi op tijd geleverd. Ik ben zo tevereden dat ik nu weer een bestelling ga plaatsen.

Goede snelle levering!

Bestellen op de website is makkelijk en snelle goede levering

Well Packed. Quick Delivery

Everything is well packed inside the box. The four climbing plants are not damaged at all. Delivery is quicker than I thought. Now I have to see whether the plant grows well haha

Goede service snelle levering

Prima service, snel geleverd.

Prima service, snel geleverd, mooie plant.

Mooie aanbieding, nergens goedkoper

Mooie aanbieding gevonden. Echt nergens voordeliger dan bij Osdorp. Top Snel geleverd en goed verpakt.

snel en netjes bezorgd!

Snelle levering plantenbakken. Prima verzorgd

1ste keer iets bij tuincentrum besteld. Netjes verpakt en snel geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd!

Artikelen makkelijk via de site besteld en afgerekend. Keurig verpakt alles binnen 2 dagen ontvangen. Top!

Snelle levering!!

Prima producten, snelle levering. Uitstekend!!

Hele snelle levering, mooie aanbieding. Gewoon super

Ik ga hier zeker vaker bestellen

Kwam toevallig op het web bij Osdorp terecht omdat ik een mooie trompetbloem klimplant wilde halen. Heb hem hier gekocht voor n spotprijsje vind ik, kreeg keurige emails die de voortgang van de bestelling aangaven en binnen een poep en een zucht kwam de plant heeel gord verpakt aan. Mooie plant die nu lekker in de tuin staat en al mooi aan het uitgroeien is!!

De buitenpotten zijn prachtig, ik heb er nog 1 besteld!! De levering was snel en netjes vervoerd, super tevreden,!!

Aantrekkelijke Weber-deals

Verschillende producten voor de Weber BBQ besteld. Tuincentrum Osdorp heeft aantrekkelijke prijzen en bezorgd snel.

Artikelen niet op voorraad

Bestelling geplaatst. Er stond aangegeven, artikelen op voorraad. Dagen daarna krijg ik bericht dat 4 van de 6 bestelde artikelen niet meer op voorraad zijn. Teleurstellend. Vooruitbetaalde bedrag snel teruggestort gekregen.

zeer goed

Goede en snelle verzending van wat ik via de web shop heb besteld. levering binnen een etmaal.

Snel en goed geleverd tegen scherpe prijs!

Via Google in de webshop van Osdorp uitgekomen. Het door mij gezochte artikel was op voorraad, na aftrek van de geboden korting gunstig geprijsd en werd vervolgens rap geleverd. Top!!

Toppie!

Goed artikel voor top prijs en zeer snel geleverd!

Praktische mooie barbecue

Fijne barbecue zonder veel gedoe. Groot genoeg voor vier personen.

Snelle verzending en goed product!

Super snelle levering en het product was precies zoals ik verwacht had. Goede service en je wordt goed op de hoogte gehouden wat de status is van je bestelling!

Super blij

Ik ben blij dat ik niet te lang hoeven wachten voor mijn bestelling. Bedankt voor u dienst vooral in deze moeilijke periode.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs