Ben erg tervreden!

In het weekend een bestelling geplaatst en binnen een paar werk dagen was hij netjes binnen gekomen! Goed ingepakt, precies zoals de foto's online. Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe plantenbak!

Tevreden

Na de bestelling netjes bevestiging per mail ontvangen daarna de bestelling simpel per Postnl app te volgen tot bezorging. Al met al erg tevreden over de afhandeling.

Goed en snelle levering

De plantjes werden ondanks de Corona-crisis snel bezorgd. HelAs was de doos beschadigd en de plantjes ook deels. Of dit te wijten is aan post nl of aan tuincentrum kan ik niet achterhalen.

Makkelijk bestellen en volgende dag in huis zelfs in deze tijd

Werd vlot bezorgd

Jammer dat de genoemde maat van de planttaxi niet de binnenmaat was, daardoor was deze net te klein voor mijn bloempot dus nu maar retour

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering van klemmen incl schroeven voor draadgaasmatten. Laagste prijs die te vinden was op internet.

Planten zijn netjes bezorgd. Zien er goed uit.

Super snelle levering

Bij tuincentrum Osdorp online planten besteld, volgende dag keurig verpakt thuis bezorgd. Echt een aanrader tijdens corona crisis.

Bestelling was prima verzorgd en goed ingepakt!

Helemaal top!

veel keus en snelle levering

hier zal ik vaker bestellen

Prettige communicatie en uitstekend geleverd.

Alles top!!

Alles zoals beloofd

Zoals beloofd. Snel en goed.

Goede en snelle levering.

Artikelen goed verpakt, 1 product was niet meer op voorraad en word duidelijk vermeld en het bedrag geretourneerd.

Amazing service and great products

I got three balcony pots; the delivery was a bit delayed but it was not a problem - the store staff called me to inform me about the delay.

Gedaan wat er werd beloofd

Duidelijke website Relevante informatie Nette levering En ook nog goede prijs

Jammer dat er een maximum zit aan sommige producten

Ik wilde samen met de buren bbq kruiden bestellen. Helaas was er een maximum van 2 just not bbq shakers. Daarom werden ze met de verzendkosten best wel duur en heb ik niet wat ik eigenlijk wilde. 4 stuks. Was wel op tijd verzonden maar Post NL heeft er 3 dagen over gedaan om ze te bezorgen. Heb 6 keer een wijziging van bezorgdag e/o bezorgtijden gehad. Producten waren voortreffelijk verpakt.

Alles correct geleverd

Ze doen hun best om het voor elkaar te krijgen

Zeer snelle levering, prima product

Zeer snel geleverd. Product was volgens verwachting.

Snel geleverd , goed verpakt in doos, Top

Snel geleverd in nette doos verpakt en goedkoper dan andere bedrijven liep wel op tot 20 euro voor dezelfde plaid!

Betrouwbaar

zeer snelle afhandeling! Een aanrader om te bestellen. Zeer tevreden!

Bijna net zo leuk als in de winkel

Online bestellen bij Tijncentrum Osdorp gaat makkelijk en snel. Ook de levering is snel en alles is heel goed beschermend ingepakt. Het is een mooie oplossing tijdens deze periode. :)

Fijn tuincentrum, vriendelijk geholpen!

Vandaag in Corona tijden naar het tuincentrum geweest. Aan alle maatregelen wordt gedacht en de karretjes worden netjes schoongemaakt bij de ingang voor & na elk gebruik. Vriendelijke en behulpzame mensen. Het retourneren duurde iets langer dan normaal, door de drukte. Maar erg begrijpelijk. Fijn tuincentrum! Van harte aanbevolen :)

Rooster van Weber ontvangen maar helaas niet heel aangekomen. (Wat kan gebeuren) per mail aangegeven en heel snel een reactie terug ontvangen, dat ik het retour kan sturen en meteen een nieuwe toegestuurd gekregen. Super snelle services en vriendelijk geholpen.

Ondanks de corona snel geleverd

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs