Heel goede service en product was snel bezorgd!

Goede service van de online bestelling. Product was zeer goed afgeprijsd. Product kwam in de orginele verpakking in een goed dichte doos binnen. Heel blij mee!

Snel, goed produkt,prima site

Bestelproces is makkelijk , prijs/kwaliteit verhouding is prima en de levering was snel en heel goed verzorgd.

Geweldige service

Mijn bestelling geplaatst bij van Osdorp. Snelle handelingen en goede service one line. Mijn plantenbakken (via internet de goedkoopste bij van Osdorp tuincentra) Waar ik mijn palmen in heb gezet en het ziet er fantastisch uit.

Super snelle en correcte levering.

Super bedrijf,!!🏅 Levering is snel en correct verpakt. Verdient🥇

Bestelde goederen werden snel en volgens afspraak geleverd!

Op zondag in de namiddag plaatste ik mijn bestelling van 4 plantenbakken bij Osdorp.nl omdat ze elders niet beschikbaar waren. Meteen kreeg ik een antwoord mail en de volgende dag kreeg ik Een tweede mail met alle informatie over de leverdienst. Ik kon meteen mijn pakket opvolgen. Op dinsdag volgde de levering. De plantenbakken waren perfect verpakt en kwamen volledig in orde aan in België. Ik ben heel tevreden met de aankoop.

Prima. Snelle en correcte levering.

Prima. Enige verbeterpunt is dat de levering van een klein doosje plaats vond in een bizar grote doos (...). Logica hierbij ontgaat me. Lijkt me ook milieutechnisch niet de beste invulling.

Super goede en snelle bezorging zelfs in deze tijd

Duidelijke foto’s en omschrijving. Zeer tevreden met mijn aankoop

Snelle service, professioneel bedrijf!

Snelle verzending, goed verpakt

Mijn bestelling werd snel verzonden en was goed verpakt. Over de bestelde producten ben ik tevreden, bedankt!

Zeer tevreden over product en levering

Blij met het product . Voldoet aan mijn verwachtingen. De levering was ook uitstekend. Goed verpakt en vrij snel verzorgd

Mooie scherpe prijzen en goed verpakt verstuurd.

Ik heb verschillende websites bekeken en tuincentrum Osdorp had de beste prijzen. Verder las ik op deze website lovende reviews van klanten (zowel over het product zelf als over de webshop) en dat weeg ik ook mee bij mijn beslissing bij welke webshop ik een bepaald product koop.

spoedige en nette bezorging

tuincentrum osdorp is top

Keurige verwerking van de order. Goed verpakt en daarna nog contact gehad met de klantenservice over nog een keer bestellen van hetzelfde product. Netjes te woord gestaan.

Goed, snel en kwaliteit

Mooi Uitgebreid assortiment, Goede kwaliteit en uitstekende service! Aanrader, zeker nu je online kunt shoppen.

Prima prijs / kwaliteit verhouding!

Ben goed tevreden over de aankoop. Website is duidelijk en levering was top.

Goed geregeld en niet duur!

Keurig op tijd bezorgd in gerecycled karton en opvulling. Geen onnodig plastic dus prima!

Goede website en goede levering

Op de website is het betrekkelijk gemakkelijk om te vinden wat je zoekt. Bevestiging van de bestelling zou sneller informatie kunnen geven over het aflevertijdstip. Telefonisch contact hierover was nodig, maar gaf uitkomst. Levering door Post-NL probleemloos.

Juiste product, goede prijs en snel geleverd.

Zo wat een fijne (web)winkel!

Recent voor het eerst bij Tuincentrum Osdorp online een bestelling gedaan, webwinkelen prima! Bestelservice en aflevering ook goed. Om iets te retourneren naar de winkel gegaan, ook voor het eerst. Eerste gedachte: “wat een fijn ontvangst, meteen de klantenservice vinden omdat die gewoon voor de entree is. Daarna de winkel in gestapt want nog wat nodig. Een prettige ontspannen inrichting, uitgebreid assortiment en ideeën ter inspiratie. Niet in de laatste plaats aardige behulpzame medewerkers in de winkel en bij de telefonische klantenservice. Daarom een 10!

Geweldig service en snelheid.

Binnen 2 dagen het artikel binnen. Geweldige service en snel geleverd.

Prima afhandeling

Snelle levering, prima

Snelle en vlekkeloze levering van het door mij bestelde produkt.

Vrijdagavond bestelde ik een elektrisch draaispit voor mijn Big Green Egg en zonder probleem werd dit dinsdag bij mij afgeleverd! Bovendien was dit product bij tuincentrum Osdorp € 35,00 goedkoper dan overal elders. Voor mij is tuincentrum Osdorp een aanrader.

Leveren volgens afspraak

De prijs van het artikel was top en de levering was volgens afspraak.

Supersnel!

Ondanks alle perikelen rondom Corona had ik mijn pakket Heel snel in huis. Netjes en goed verpakt.

Toch snelle levering ondanks COVID-19

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs