De bestelling was zeer snel in huis

Makkelijke site om te bestellen. De bestelling hadden we met twee dagen in huis.

Alles is precies in goed orde gekomen en vriendelijke service om artikel terug te sturen.

Gezonde planten en onbeschadigd thuis ontvangen

Snelle verzending en de planten waren zeer goed verpakt. Nu maar hopen dat we veel peren en blauwe bessen krijgen ;-)

Snel en een goede service!

Producten netjes verpakt en de volgende dag al in huis. En een bedankkaartje in de doos, heel attent! Snel en een goede service, 5 sterren!

Snelle levering na bestellen.

Gefeliciteerd met een geweldige online shop ervaring

Duidelijk en nette shop, en correcte en snelle afhandeling van mijn bestelde producten.

Heel mooie plant

Hele mooie palm en goede bezorging

Fast and efficient

There are a wide variety of products on the website. The order came quickly. The negative point is that I bought something that was not in stock but was not informed on the site. I got the refund, but there was little frustration.

Snelle nette bezorging

Duidelijke website en snelle bezorging

Top en snel

Goeie producten en snelle levering

Ondanks Corona snel geleverd! Goed verpakt!

Snelle levering van mooie producten

Leuke acties voor bbq's. Gelijk een mooie besteld. Werd snel thuis bezorgd. In het echt is de bbq nog mooier dan op internet, dus dat is een meevaller, want ik had mijn twijfels eerst! De hoes die we erbij besteld hadden was op de site grijs/antraciet van kleur, maar blijkt in het echt (donker)groen te zijn. Jammer!

Geweldig!

Goedkoper als een andere webshop; fijne overzichtelijke site en een mooi product dat zeer snel geleverd werd! Bovendien direct een mail waar het product is en wanneer het geleverd werd via track& trace. Zal er zeker een keer gaan kijken.

Snelle levering en product naar verwachting

Snelle levering en product naar verwachting

Vlot en goed

Snelle verzending en goed verpakt

Goede producten, nette prijzen en snelle verzending!

Goede producten, nette prijzen en snelle verzending!

Prima. Snelle levering

Het bestelde werd snel en keurig afgeleverd.

Prettige site, goed aanbod en snelle bezorging. 10 punten!

Door de naam van het product te googlen kwam ik al snel op de website van Osdorp terecht, het bestellen ging makkelijk en de levering was ook snel, vaas was goed verpakt, dus zonder schade ontvangen.

Alles goed en snel geleverd

Snelle levering en alles zoals geadverteerd.

Goede prijs en correcte nette levering van het product

Prima service en netjes verpakt.

Nog niet eerder bij dit tuincentrum iets gekocht of besteld, maar het is ons goed bevallen. De service is prima. Alles staat duidelijk weergegeven. Onze aankoop was netjes verpakt.

Snelle service!

Hele snelle levering (laat op de middag besteld, volgende dag al in huis). Wel een grote doos voor wat nodig was, maar dat was natuurlijk geen probleem.

Snelle levering!

Goede en snelle levering! Daarnaast een goede prijs voor het product. Een tevreden klant er bij! :)

Schappelijke prijzen en snelle levering

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs