Dank je wel snel geleverd

Bij jullie de letz q besteld snel binnen en zeker al in gebruik bevalt zeer goed.gr Henry

een echte aanrader

alles was zoals ik het mij voorstelde zeer zorgvuldig in een grote doos verpakt en dan een zeer snelle levering zelfs in het corona tijdperk

Super goede ervaring met dit bedrijf

Ik heb via de webshop een bestelling gedaan. Helaas was 1 item uitverkocht en direct is dit verrekend ook toen ik heb pakket had ontvangen en 1 spray een beetje was gaan lekken onderweg heb ik het terug gekoppeld en had super snel een reactie en het gehele bedrag terug gekregen.

Goede service,geen enkel op of aanmerking.

Goed ingepakt, fijne service. Ik kom mijn bestelling aanpassen zonder te hoeven annuleren. Toppers!

Goeie prijs, snelle levering!

Goeie prijs en bestellen gaat makkelijk en snel

Eenvoudig besteld, snel ontvangen!

Goede website met shop waar ik snel gevonden had wat ik wilde hebben. Plus de bestelling werd keurig verpakt snel verzonden.

fijn zaaien

Makkelijk bestelproces, snelle verzending, goede oplossing van waren die niet op voorraad zijn (snel geld terug)

Snel en accuraat

Snel geleverd. Precies zoals omschreven op de website!

Soepel en snel

Overzichtelijke site en goed prijs kwaliteit

Snelle en goede levering.

Eenmalig iets besteld en foutloos en op de afgesproken tijd👍

Ik heb eenmalig iets besteld en het was foutloos geleverd en niet beschadigd en op de afgesproken tijd

Goede snelle services

uitstekend

goed en netjes bezorgd

Ontzettend goede service!

Kort na het plaatsen van mijn bestelling werd ik gebeld door een heel aardige mevrouw die me er op wees dat de potjes en schoteltjes die ik had besteld net verschillende kleuren hadden, en of dit klopte. Ze heeft vervolgens de juiste schoteltjes opgestuurd. Super service! Heel erg bedankt!

Super !

Wou mijn kamado de.e week aansteken, maar.... houtskool op 😔.. eigen winkel pas vanaf 1/2 april te verkrijgen, daarom via internet. En toen kwam ik bij jullie uit 👍. Fire-up is voor mij het beste houtskool, vanuit Tuincentrum Osdorp prima service, zeer groot assortiment en super snelle levering !💪 Dus meer dan dik tevreden

gemotiveerd personeel

super goed geholpen op de BBQ afdeling

Snel en goed!

Heel tevreden, verschillende producten besteld, ging snel makkelijk en goed.

Correct en duidelijk afgehandeld

Zoals van een familiebedrijf verwacht mag worden. Snelle levering, goed verpakt.

Top, snelle levering!

Zaterdag besteld, dinsdag geleverd. Concurrerende prijzen voor Big Green Egg onderdelen.

Prima, volgende keer zal ik zeker weer bij hun bestellen.

Ik was op zoek naar Voegmortel voor terras. Deze 20kg zware emmer is snel en keurig thuis geleverd zonder hoge verzendkosten. Absoluut een aanrader!

Super tuincentrum

Heel overzichtelijk ruime keuze. Mooie kerstmarkt met ruim assortiment. Wij vinden het de mooiste van Noord-Holland!

Binnen een dag gietijzeren pannetjes geleverd. Alleen de verpakking eas wel heel erg groot voor de inhoud.

Snelle levering en goed assortiment.

Goed en betrouwbaar.

Prima service, mooi tuincentrum.

Prima.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs