Snelle levering, compleet ontvangen

Zelfs in deze tijd op tijd en netjes alles geleverd

Supervlotte, correcte levering !

Snelle service !

Een van de bestelde artikelen was niet als nieuw op voorraad, om snelle service te kunnen leveren werd overlegd of ik het showmodel wou. Deze kwam de volgende dag netjes verpakt binnen. Ik had een kundige adviseur aan de telefoon.

Bestelde spullen snel geleverd. Spullen die niet op de website staan zijn telefonisch en via de mail aangeboden, daarmee ben ik goed geholpen. Onvoldoende informatie online helaas. De plate setter 38cm blijkt voor een 15inch bbq te zijn ipv 19 inch. Er stonden verder geen afmetingen bij. Deels mijn eigen schuld maar dmv een aanpassing aan de standaard nu toch te gebruiken.

Prima alles geregeld.

Snelle levering, goede communicatie

Snelle levering en op een vraag (gesteld via email) werd snel, correct en vriendelijk geantwoord

Keurige snelle levering, mooi product

Keurig en snel bestelde product geleverd. Voldoet precies aan de verwachting !

Goede aanbieding en snelle levering.

Uitstekende ervaring.

Duidelijke service

Cadeaubon is gemakkelijk via de website te bestellen.

Goede snelle service

Snelle afhandeling. Ik heb een Napoleon spit mandje gekocht. Past prima op mijn spit van de green egg Large. Aandachtspunt is wel, zorg dat ze schroeven waarmee je het mandje vast zet op de spit recht staan, anders loopt hij aan/vast op de ring van het spit. Mandje past maar net in de ring. Ook is het mandje niet helemaal RVS zoals beschreven. Het gaat is van RVS het kader is van staal. Ik heb dit uitgeprobeerd met een magneet en deze blijft plakken. Maar het is een super kwaliteit! En een prima service ik bestel de volgende dan ook wederom hier

Snelle levertijd en aantrekkelijke prijs 30 euro korting vergeleken met andere aanbieders betreft de Letzq spit voor kamado joe bbq

Snelle bezorging

Mijn producten werden snel bezorgd en waren goed verpakt.

Snelle levering, goede service, prima kwaliteit.

De website is overzichtelijk waardoor bestellen makkelijk was. Door klantenservice werd constructief meegedacht over een oplossing en kwaliteit van producten is ook prima

Uitstekende levering

Goed geregeld! Spullen netjes op tijd en goed verpakt!

Goed geregeld, goede prijs, netjes afgewikkeld

Prima ervaring en duidelijke webwinkel om te bestellen.

Geweldig. Het artikel wat ik besteld heb was hier in de regio nergens te krijgen. Dit was mijn eerste bestelling bij Osdorp en zeker niet de laatste.

Ook als er iets fout gaat, handelt dit bedrijf aangenaam en snel

Snelle en goede service ook al ging er iets mis

Niks mis mee!!

Snelle en correcte levering

Prima! Snel gekregen wat ik heb besteld.

Geen opmerkingen. Gewoon goed.

Vlot en netjes

Vlot bezorgd, netjes ingepakt. Fijn dat ik niet naar het tuincentrum hoefde te komen.

Geweldige service

Jullie vooral Sander heeft mij fantastisch geholen door mij te helpen met de bestelling. en vervolgens 2dgn later ontvingen wij de plantenbakken.De bezorger bracht ze 3hoog. En gisteren hebben we de fiburnum en helleborissen verplant in de nieuwe bakken. Het staat prachtig. Zou jullie graag een foto sturen als ik dat zou kunnen.Kan ik via watsapp.Sander doe ff je nummer! Nogmaals dank voor de service. We zijn blij met de bloembakken.

Super goed en snel...top

Fijn bedrijf, mooi product.

correcte en snelle afhandeling

Op mijn vraag voor een prijsaanpassing is snel gereageerd. Ook de levering is keurig en adequaat verlopen. Dus mijn eerste ervaring met Osdorp was zeer positief.

Duidelijk en snelle reactie bij vraag

Ik had een vraag naar aanleiding van mijn bestelling on-line, die ik in de avond had gedaan. De volgende ochtend werd ik al gebeld met uitleg. Super. Wij gaan altijd alles bij tuincentrum halen, voor de inspiratie, de grote keus en de goede prijzen. Een nadeel, we komen altijd met meer thuis dan gepland omdat het allemaal zo leuk is. Ons hele terras is met potten en planten van jullie tuincentrum, al drie jaar oud, maar nog elke dag blij mee!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs