snel en goed verpakt geleverd

Kon het product nergens ander kopen en dit is dan toch snel en goed geleverd.

Goede service merk je pas als het misgaat

Goede producten verkopen doen veel winkels, tegen een goede prijs wordt al wat lastiger. Maar echte service merk je pas op het moment dat een probleem opgelost moet worden. Osdorp voldoet aan alle drie de punten. Wij kregen een barbecue (door transport) beschadigd thuis. Op onze mail met foto’s van het probleem kregen wij super snel reactie en ook op aanvullende vragen werd per kerende post gereageerd. We kregen een vervangend onderdeel opgestuurd zodra het van de leverancier bij hen binnen was. Ik kan iedereen aanraden om hier je aankopen te doen.

Je bestelt, betaald en alles wordt volgens afspraak verstuurd en geleverd Top!

Grote zakken koken voor de bbq besteld en werden netjes in een goede stevige doos, apart geleverd en bezorgt.

Mooi ,groots en divers.

Goede kamer-,tuin-en waterplanten. Altijd blij met bijpassende aarden en om potten. Soms ook groentenzaden ,allemaal opgaand in mijn hobby, aqua en terraristiqe

Prima artikel, verzorgde en snelle afhandeling

Prima artikel, verzorgde en snelle afhandeling

Goede kwaliteit

Vlotte levering en netjes.

Vlotte afhandeling

Goed en eenvoudig bestelproces. Bestelling was vlot geleverd en alles was naar behoren voor een scherpe prijs

Goed spul

Na veel zoeken, en een onpasselijke productomschrijving, een artikel naar wens. Dank... ga ik zeker vaker bestellen

Goede communicatie, snelle/nette aflevering.

Er werd snel gereageerd op mijn vragen per e-mail. Reageren adequaat. Pakket snel en netjes afgeleverd.

Goede en snelle service

Artikel snel en goed verpakt geleverd.

snelle bezorging en hele goede service

Zowel telefonisch als via de mail contact gehad over mijn bestelling. Zeer vriendelijk geholpen waarbij het ook mogelijk was om de bestelling aan te passen naar mijn wensen. Na de snelle reactie op mijn vragen volgde de uiteindelijke bestelling die heel snel is geleverd. Mijn complimenten aan Osdorp.

Goede service en zeer snelle levering. Top.

Snelle service en prima prijs.

Super bbq voor een prima prijs.

5 sterren, wat moet je daar nog aan toe voegen?

Prijs/kwaliteit is prima! Snelle levering! Geen klachten!

Snelle keurige levering ! Erg blij met het product

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Super snelle levering en goede prijs/ kwaliteit. Wat wil je nog meer :)

Snelle levering en exact wat ik besteld had. Er had overigens wel wat minder beschermd plastic rondom mijn (absoluut niet breekbare) kleed gekund, aan de ander kant, hij kwam nu wel in perfecte conditie aan 😜.

Goede prijs, netjes verpakt en vlot bezorgd

Op de valreep nog led kaarsen besteld aangezien dit een kerstartikel is. Geen klachten

Tevreden

Heel tevreden over de levering en de goede kwaliteit van de wokpan

Snel en correct geleverd.

Op zondag besteld en op dinsdag afgeleverd. Precies zoals verwacht! Prima!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ik heb voor een scherpe prijs en Weber pizzasteen kunnen kopen. Prima service en snelle levering.

Goed product en snel verzonden!

Goed product en snel verzonden!

Keurig netjes verzorgd

Netjes verpakt en ruim op tijd bezorgd . Erg tevreden

Super fijn en snel geholpen

De bestelde bbq is goed en netjes verpakt en geleverd ,, prijzen zijn goed ,, mooie websites.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs