Top !!!

Top service,snelle verzending en super prijs .

Zoals beschreven!

Juiste product en zoals beloofd op tijd geleverd.

Netjes geregeld.

Als winkel geweldig en op internet ook top. Levering altijd snel en klopt altijd.

Mooi product voor een mooie prijs

Snel geleverd goed verpakt goed product volgens omschrijving Gewoon top

Prima afhandeling online bestelling

Mooie kerstverlichting gekocht voor een prima prijs. Snel in huis. Ben zeer tevreden.

Top. Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Zeer positief en klantvriendelijk

Zijn de afgelopen maanden een paar keer geweest en zeer positief

100 % tevreden.

heb alleen ervaring met aankopen via internet. Ben uiterst tevreden en zal nog vaak iets kopen bij Osdorp

goede spullen

wordt netjes geholpen en spullen worden keurig bezorgd

Onberispelijke webshop ervaring, orderverwerking en levering

Tijdens de feestdagen kochten wij bij de webshop van Tuincentrum Osdorp een prachtige Black Box kerstboom met bijbehorende verlichting. Wij kenden Osdorp niet maar de webshop was dermate transparant, overtuigend en compleet, dat we vol vertrouwen onze order plaatsten. De vlotte orderverwerking en feilloze levering voldeed volledig aan dat wat Tuincentrum Osdorp voorstaat : Kwaliteit leveren ! Alle aanleiding om toekomstige orders ook bij Tuincentrum Osdorp te plaatsen. M. vr. gr. John

top !

Als je via internet besteld,wil je maar 2 dingen. Een goede prijs en snelle levering. in beide gevallen 👌

Goede en snelle levering

Duidelijk vermelding van producten, makkelijk betalen en snelle levering

Goed werkende site en snelle levering.

Prima webshop.

Vlotte levering van een mooi product

Het geleverde product is van een goede kwaliteit en binnen 24 geleverd. Helemaal oke.

Keurig

Besteld, betaald en goed verpakt geleverd. Netjes zoals t hoort!

Prima snelle en correcte service

Zoals hierboven staat een prima snelle en correcte service. Na aanleiding van Mijn bestelling had ik nog een vraag gesteld via de mail en kreeg hierop snel antwoord waar ik iets aan had.

Ik had een bestelling geplaatst,waarvan bleek dat dit de verkeerde was!. Na een mail is alles goed gekomen en binnen 3 dagen was mij geld terug gestort Hoe mooi wil je het hebben? Chapeau

Prima aflevering gedaan!

Ben zeer tevreden,bestellen ging goed en het was snel thuis.

Snel levering en reactie

Goed, goedkoop en snel bezorgd

Voor mijn dochter een prachtige kerstboom besteld met 40 % korting. Aanmerkelijk goedkoper dan in andere winkels en ook nog eens gratis en snel bezorgd !

Gewoon erg goed

Mijn ervaring is alleen maar goed, als je iets besteld dan word het met zorg verzorgt. Het wordt erg goed ingepakt echt een plus punt, ik heb geen min punten eindelijk. Bedankt tuindorp.

Snelle levering tegen prima prijs

Een Weber Igrill besteld tegen een prima prijs. De temperatuurmeter arriveerde binnen enkele dagen, ondanks de feestdagen. Alles zat netjes verpakt en geheel compleet in originele verpakking. Via Weber de cashback aangevraagd. Osdorp.nl is een gespecialiseerde dealer en inmiddels de cashback ontvangen. Prima service van Osdorp.nl voor de berichtgeving omtrent de levering. Ik weet volgende keer waar ik mijn Weber-spullen haal!!

doen ze goed

mijn web bestelling zeer snel in huis en in uitstekende staat goed service

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs