Gisteren bestelt,vandaag in huis.

zeer snelle levering ook tijdens de feestdagen

super bedrijf, zeer snelle levering ook vlak voor de feestdagen en dan in die drukke tijd top

Snelle levering, prima service

Correcte aflevering, degelijk verpakt en tijdens het verzendproces keurig op de hoogte gehouden voor wat betreft de aflevering.

Snelle levering, vriendelijke en behulpzame klantenservice!

We bestelden een kerstboom online. Omdat eerder bij n ander bedrijf de kerstboom niet meer leverbaar bleek wilde ik zeker weten of hij hier wel geleverd kon worden. Dame van klantenservice was behulpzaam en ging voor me checken. Levering was snel, en zonder extra verzendkosten.

Top prijs, snelle bezorging

Mijn bestelling was makkelijk geplaatst, snel bezorgd en zorgvuldig verpakt. Dat was erg fijn.

Top artikelen met een top service

Naast een uitgebreid assortiment, is het ook voordelig en had ik het snel in huis!

alles prima verzorgt

bestelling was netjes ingepakt en goed verzorgt hier naar Friesland toe,dus tot volgend jaar

Snel en compleet geleverd

Mooi product smal geleverd

Helemaal top

Nogmaals helemaal top

Netjes en snel geleverd.

Artikelen zoals omschreven op de site en nette en snelle levering. Helemaal top...

Helemaal top

Geweldig snelle levering en mooie prijskaartje

heel erg tevreden

snelle service, en een goed betaalbaar product, waar ik het ergens anders voor veel meer betaald zou hebben. mijn dank, ik ben al aan het kijken voor mij volgende bestelling.

Goed bedrijf

Keurig netjes geleverd

Snelle levering, de verpakking was zeer zorgvuldig

Prachtige boom, goede service

Een kunstkerstboom gekocht die niet van echt te onderscheiden is. De prijs was met € 149 lager dan andere aanbieders aanboden. De ene dag besteld, de volgende dag geleverd. Prima

Prima zaak

Snelle verzending Keurig verpakt

Kerstboom en verlichting besteld maar werkt niet

Kerstboom en verlichting online besteld. 1 van de verlichtingssnoeren werkte niet, hierdoor boom niet kunnen opzetten. En dan moet ik alsnog naar de winkel toe om te ruilen.

Veel aanbod en hele snelle en goede levering

Heeft veel lemax en andere kersthuisjes, leuke aanbiedingen en een snelle levering. Heel goed verpakt. Een hele goede service. Beveel het bij iedereen aan.

drukke tijd voor Osdorp en toch: binnen een werkdag geleverd, super.

In deze voor een tuincentrum drukke tijd bestellen we op de valreep en op ook nog op zaterdag kaarsenhouders tegen (uiteraard) de laagste prijs. De maandag daarna kunnen we de kerstboom versieren! Wat een professionaliteit, jammer dat we niet in de buurt van dit tuincentrum wonen.

Super service,mooie spullen

Zeer snel bezorgd mooie potten en zeer goed verpakt

Goed en netjes verzonden!

Zie boven

Gewoon goed: heldere info en snelle service.

de site is overzichtelijk en inhoudelijk goed opgebouwd.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs