goed product maar verzonden met gebroken verpakking

Ik kocht 3 "magische vlam" kaarsen, maar toen ik het pakket ontving, was de originele transparante verpakking gebroken en gescheurd. Het was een beetje moeilijk om het cadeau te doen, maar deed het toch.

Late bezorging

Late bezorging

Heldere site, instructiefilms, veel keuze en, snel geleverd

Niet veel ervaring met Osdorp maar was deze keer wèl goed.

top bedrijf

snelle levering mooi verpakt ben er heel blij mee.

snelle service

netjes verpakt en opgestuurd. en 1 ding was niet leverbaar , maar binnen 2 dagen het aankoop bedrag terug op mijn rekening

De kunstboom kan wedijveren met een echte kerstboom

Jarenlang heb ik gezworen bij een echte kerstboom echter vanaf nu ben ik genoodzaakt om een “neppe” te kopen aangezien we sinds kort op de zevende etage van een appartement zijn gaan wonen. Het verlies van de naalden, als de boom zijn werk dienst heeft verricht, over de gehele galarij, de lift en de entree en het gebrek aan een lange verlengkabel om de stofzuiger zijn werk te laten doen door het gehele appartementencomplex noodzaakte me dit jaar voor een kunstboom te gaan. Ik ben voortreffelijk geslaagd. De boom is zo prachtig en niet van echt te onderscheiden. Ik mis alleen de dennengeur maar dat is met een simpele spray te verhelpen. De jaren die me nog resten zal ik met plezier tegemoet zien met een prachtige kunstkerstboom die geen naalden verliest!

Snel verzonden en goed verpakt

Gebruikte producten ontvangen en incompleet item

Ik zal nooit meer online bestellen bij TC Osdorp. Artikelen ontvangen waarvan de verpakking niet meer verzegeld was en duidelijk al gebruikt. En een artikel was incompleet. Voel me nogal belazerd, als ik wat nieuws bestel mag ik er ook vanuit gaan dat het nieuw geleverd wordt en niet gebruikt! Contact opgenomen met de klantenservice, ik mocht het retour brengen. Dat zou even mooi zijn, alsnog naar de winkel...Er was een rede waarom ik online had besteld.

Snelle bezorging !

De bestelling werd als beloofd snel bezorgd ! Ook was de bestelling goed verpakt ik ben super tevreden !

Perfecte services

Goede en snel afgeleverd. ook netjes verpakt.

Goede services

snelle en nette service

Gewoon zoals het hoort.

Snelle levering en product van goede kwaliteit voor een mooi prijsje

Mooie website goede keuze en snel geleverd.

Top geregeld allemaal

Duidelijke website, makkelijk betalen en goede info over de levering. Goed verpakt en netjes geleverd

Prima, duidelijk en snel

Prima, duidelijk en snel. De order was €34,95, jammer dat ik dan wel nog een kerstmuts moet bijkopen voor een gratis verzending.

Mijn ervaring met tuincentrum osdorp is dat ze een groot assortiment hebben en goede service.ook de prijzen zijn goed

Goed! Correcte en snelle afhandeling

Bestelling snel geleverd. Positief dat de opvulling van de doos eens niet uit plastic gevuld met lucht bestond maar uit een soort papier snippers.

Duidelijke site, snelle verzending

Super snelle levering en mooi product

Mooie lichtgevende kerstster gekocht. Duidelijke communicatie en snelle levering. Mooie prijs en mooi product.

Geweldig, artikelen van kwaliteit.

Top service! Van gekocht artikel ontbrak een onderdeel, Dit werd keurig nagestuurd.

Alles snel en vlot geleverd tijdens de feestdagen.

Alles snel en vlot geleverd tijdens de feestdagen.

Geweldig niet te duur en snel geleverd.

Uitstekend!

Products ordered online during busy period were delivered in time, as mentioned in their website.

Mooie kerstballen besteld, allemaal heel aangekomen. En snel geleverd! Ik ben blij!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs