Mooie kerstballen besteld, allemaal heel aangekomen. En snel geleverd! Ik ben blij!

Kwaliteit en goede en snelle afhandeling

Goede en duidelijke website. Goede kwaliteit Snelle afhandeling Uitstekende webshop

Correcte en snelle bezorging van mijn bestelling!

Prettig en voor herhaling vatbaar!

Een snelle levering en geen karton verspilling met het op sturen van mijn bestelde artikelen! Super

PRIMA!

Alles ging naar wens, Een goed antwoord toen bleek dat ik een aanbieding had gemist. Dit is opgelost! De verpakking van de kaarsen was wat erg veel! Maar goed, daardoor zijn ze ook onbeschadigd aangekomen. Al met al, PRIMA!!

Bezorgen duurt te lang

Te lang moeten wachten op de levering, wel goed verpakt

Super vriendelijk en snel geleverd!

verder niks aan toe te voegen..

Heel erg goed

Overzichtelijke site, gemakkelijk bestelling te plaatsen op site. Afhandeling snel en goede communicatie na bestelling en betaling.

Levering sneller als op de site vermeld!

Top, donderdag avond laat besteld. Volgens de site 2 werkdagen levertijd maar boven verwachting werd de kerstboom zaterdag ochtend al bezorgd!!

Slecht

Heb kaarsentrio gekocht in zalm kleur, bij levering rose. Mag ze ruilen, moet echter zelf retour etiket uitprinten. Uitgelegd dat ik geen printer heb, of label via post kan komen. Dit kan niet. Dus moet ik zelf retourkosten betalen als ik niemand vind die printer heeft. Geen supermarkt oid waar ik kan printen in de buurt. Klacht wordt gegrond verklaard echter men geeft geen mogelijkheid om gratis te retourneren voor mij

Kreeg snel geleverd wat ik besteld had.

Goede prijs, snel geleverd en precies wat ik verwacht had. Super!

Snelle bezorging, en op tijd

Goede service en snelle bezorging. Zeker om bij mijn familie en vrienden aan te raden.

Gunstige prijzen gekoppeld aan zeer goede service!

Via Osdorp een schitterende kunstkerstboom gekocht van Black Box voor de laagste prijs die er online te vinden was en dan ook nog binnen twee dagen gratis bezorgd!

Goede service en snelle levering

Nette levering

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Bestelling was snel binnen en correct verpakt. Niet duur en alles zag er goed uit!

Snelle levering en zeer tevreden met het product en prijs.

TOP

Snelle levering , wel een te grote doos voor een klijne aankoop was 7x groter dan wat ik besteld heb , Graag daar wat aandacht aan besteden.

Perfecte service en produkt zoals omschreven

Produkt zoals omschreven, meer dan de helft voordeliger dan elders.keurig en stevig verpakt! Kortom aanrader voor lage prijs

Snelle goede levering

Geen problemen, snelle levering

Helemaal top, niks op aan te merken

Goede site, duidelijk alles te vinden. Verzending mooi op tijd en de producten waren precies zoals verwacht.

Alles netjes volgens afspraak afgeleverd

Product voldoet aan de verwachtingen

grote keus- kleine prijs

Grote keuze aan artikelen voor een aantrekkelijke prijs,en bezorging goed geregeld.

Zeer goed verpakt!

Verpakkingsmateriaal van uitsluitend karton!

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden door middel van e-mails over de bestelling

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs