Zeer goed verpakt!

Verpakkingsmateriaal van uitsluitend karton!

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden door middel van e-mails over de bestelling

Nette duidelijke site en snel geleverd

Prima ervaring met Osdorp.nl

Prima ervaring gehad. Product kwam mooi op tijd aan ook nog eens net voor de kerst

Snelle levering.

Leuke producten, snelle levering.

Het opzoeken vd producten ging heel fijn en het persoonlijk contact was ook zeer fijn en wel zo dat sommigen er een voorbeeld aan kunnen nemen, ik zou zeggen ga zeker zo door👍

Alles precies zoals de website liet zien

De bestelling van kerstdecoratie was volgens afspraak en zag er uit zoals de website deed voorkomen. Netjes verpakt en goed ontvangen.

Perfect.

Correcte levering en mooi op tijd.

duideijke webshop met goede prijzen

Mooie kerstverlichting gekocht voor een goede prijs, snelle levering met post NL

Tevreden

De hele bestel/bezorg procedure verliep naar wens.Wat zou ik als klant nog meer moeten verwachten!

Niet op aan te merken

Zoals het hoort.

Producten na verwachting, levering snel. Top gewoon

Goede webshop en snelle levering.

De website is duidelijk en de producten komen snel en goed verpakt per post aan.

super

Snel ,netjes goed verpakt in een woord "super"

Snelle levering!

Kunstkerstboom besteld via internet. Binnen 1,5 dag in huis. Zelfs in deze drukke decembermaand.

geweldig

Groot assortiment met goede prijzen je bestelling wordt snel en correct verzorgd zeker aan te bevelen

Netjes op tijd

Ik vond het fijn, 1 voorwerp was niet leverbaar gelijk daarover een bericht gekregen en daarvan het geld terug gestort gekregen. Dat vind ik service en duidelijk

Goede winkel veel keus

Goede ervaring. Hadden inlite verlichting aangeschaft, welke lelijk werd na drie jaar. Goede garantie, geen gezeur. Altijd weer een feest om naar toe te gaan.

Snelle levering van mooie verlichting

Snelle levering en Top Service!

Mooie prijzen en snelle verzending !

Duidelijke website, mooie prijzen en snelle verzending, kortom heel tevreden !

Kerstboomverlichting

Ik had warm witte kerstboomverlichting besteld maar door een fout op de website kreeg ik extra warm witte kerstboomverlichting geleverd. Deze kleur van deze verlichting was veel te geel dus weer retour gezonden. De volgende dag kreeg ik al een reactie dat het aankoopbedrag terug zou worden gestort. Weer een dag later stond het aankoopbedrag weer op mijn rekening.

Snel en netjes

Bestelling netjes verpakt, zonder veel overbodige materialen! Levering snel.

Product naar verwachting en snelle levering

Heb pas mijn clusterverlichting ontvangen voor in de boom. Was binnen 48 uur bezorgd. Lampjes doen het. Heb hun online advies gevolgd over e hoeveelheid lampjes. 20m 1000 lampjes voor 1.80 boom en is mooi verlicht. Had niet opgelet over de opties. Die zijn wel min. aan of knipperen. Wij dachten niet over na dat onhandig kan zijn dat je deze opties bij de adapter moet veranderen welke wij hebben weggestopt in een stekkerdoos. Al met al zeer tevreden

Mooie prijs Snelle service

Zeer gezellige tuincentrum

Leuk en gezellig

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs