Snelle levering en goede service!

Vorige week grote potten besteld voor de tuin. In de winkel heb ik er een paar omgeruild. De service was goed, vlot en zeer vriendelijk. Tot de volgende x!

Fantastische SERVICE

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Goede service en vriendelijk personeel

Goede ervaring met vriendelijke en behulpzaam personeel

Mn 1e bestelling bij Osdorp. Alles zat in 1 grote doos zodat t niet gekreukt of opgerolt in de doos hoefde. Netjes aangevuld zodat t op zn plaats bleef. Alles kwam erg netjes en op tijd binnen.

Heel snel

Zeer snel en alles netjes op de mail.

Makkelijk bestellen en snelle levering!.

Het bestellen ging erg makkelijk en de bestelling werd snel geleverd.

Nvt

Helemaal perfect

snelle levering, bijzonder goed verpakt en op aangegeven tijdstip bezorgd

Goede service en snelle levering

Mooie en voordelige producten .

Mooie snelle levering van een goed product.

De levering was mooi snel en aan het product ontbrak niks, tevens was er niks kapot aan.

Snel,nette levering ,het product is geweldig👍

Op tijd geleverd.

Heel goed verpakt.

Adequaat antwoord op mijn vragen en goede service

Ik heb een aantal keren gebeld met vragen over levering etc en werd keer op keer geduldig en goed te woord gestaan. Afspraken werden keurig nagekomen. Heel fijn!

Super goed!

Ja, een paar jaar geleden wat besteld van Lemax en nu weer. Door mijn eigen stommiteit teveel verzendkosten moeten betalen, omdat ik iets vergeten was te bestellen en daarna niet 1 maar 2 ervan wilde hebben. Super dom, want zo betaalde ik 3x verz. kosten. Mijn fout en de service van Osdorp is super goed ben niet bang om te bestellen en vooraf te betalen, want heb geen enkele klacht. Ook de medewerkers van de Webshop zijn aardig en behulpzaam. Ben bij Osdorp terecht gekomen, door mijn zus die er vlak bij woont. Een tevreden klant en niet om te slijmen, maar ik meen het! de bestellingen worden goed ingepakt en verzonden, dus geen klachten.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs