Levering supersnel

Diverse keren grote bloembakken besteld.meestal binnen n dag geleverd. Communicatie goed.

Snel en perfecte service

Mooie bloempotten besteld. Snelle levering en perfecte service.

Fantastisch product

Past precies op mijn mini AH Kamado

Had 2 zakken runderkophuid voor de honden besteld, stuk goedkoper, netjes verpakt en snel in huis!

Snelle levering, goed verpakt! Goede kwaliteit producten, ZEER TEVREDEN ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

De bbq netjes en snel bezorgd, ook de attributen netjes en snel geleverd

Snel en goed!

Mooie stevige plantenbakken. Goed verpakt en snel geleverd.

Snel en goed!

Mooie stevige plantenbakken. Goed verpakt en snel geleverd.

Snel bezorgd en goede service

De site is super handig en had zo gevonden wat ik nodig had

Leuke aanbiedingen

Goed verpakt en fijne communicatie via de mail

Helaas door post nl een pakket kapot bezorgd. Contact opgenomen binnen een uur had ik een retourticket zodat hij terug kan en ik mijn geld terug krijg. Helaas is het beeld niet meer leverbaar.

Prima product en goede prijs

Prima 👍

Bestelling netjes geleverd

Bestelling netjes geleverd en verpakt Product van prima kwaliteit Nette prijs/kwaliteitverhouding

Een mooie plant laten bezorgen op een ander adres. Ik kreeg complimenten voor de mooie plant en boe deze was ingepakt terwijl ik er niets aan heb gedaan. De ontvanger was i.i.g. zeer content. En ik dus ook💕

Snelle levering, je krijgt wat je besteld.

Snelle levering en goede producten. Voor een redelijke prijs.

late versturing

Op 22 mei besteld en snel een mail dat het klaar staat voor verzending, en op 24 mei nog niet aangemeld bij postnl. Dus ben benieuwd wanneer ik de bestelling ga ontvangen

Vlug goed betaalbaar . Groet MARIANNA

Vlug goed betaalbaar . Groet MARIANNA

Nette prijzen uitstekende bezorging

2 buitenpotten gekocht. Volgende dag geleverd en ontzettend goed en netjes verpakt.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs