Snelle levering! Product was bijna overal uitverkocht. Gelukkig hier kunnen bestellen. De dag na de bestelling had ik het product al binnen! Fijn dat het geleverd wordt door de shop zelf ipv bestellen en wachten tot het hopenlijk een keer uit het buitenland komt

Heel tevreden!!

Heb al vaker kerstartikelen hier besteld en ben altijd zeer tevreden. Snelle levering ook en alles word heel goed verpakt!

Snel geleverd en goede spullen

Alles naar wens en snel

Hele mooie lampjes en snel binnen

Ik ben heeeeel blij met de lampjes. Ze passen goed in onze smalle boom van 240. De classic kleur bevalt ook goed, zeer sfeervol✓

I love the chirstmas village decorations, the store is unreal!

Everyone should visit Tuincentrum Osdorp, the place is amazing, every winter I purchase additional items for my christmas village. i could not recommend it more!

op de rit

alles werd snel, en netjes ingepakt verzonden. en je word via email netjes geïnformeerd over het verpak en verzend proces.

Toppers zijn t!

Hele mooie disco bollen!

Snelle levering, goede prijs

Ik bestel hier altijd geurstokjes. Die zijn goed geprijsd en worden snel geleverd.

Door de drukte bij post nl heb ik nog niks ontvangen dus zit nog te wachten ben heel benieuwd

Hoop het snel te ontvangen

Fantastisch!

Een bouwpakket voor een mini-kerstdorp. Zo schattig! Een bakkerij met verschillende poppetjes erbij en een geweldige mini-taart! Heel leuk om te doen!

Klunzen!

Een kado besteld en laten bezorgen via Osdorp als verrassing van Sint. Doordat Osdorp de naam van de geadresseerde had vervangen door de naam uit het factuuradres was de verrassing bij levering van het pakje meteen bedorven. Aankomt pakje ook ruim te laat ondanks dat het bijtijds was besteld. Deze Sint bestelt never nooit meer bij deze domoren

Klunzen!

Nette prijs en snel geleverd

Ik vond mijn artikel via de zoekfunctie op Google en het was bij Tuincentrum Osdorp het voordeligst. Snel besteld en snel geregeld, goede service dus, tegen een mooie prijs!

Toppers zijn t!

Hele mooie disco bollen!

Mooie kaarsen

Snel verzonden, prima verpakt. Heb hier al waxinelichtjes van. Super mooie vlam

Mooie kaarsen

Snel verzonden, prima verpakt. Heb hier al waxinelichtjes van. Super mooie vlam

Makkelijk bestellen, supersnel geleverd!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs