Makkelijk bestellen, supersnel geleverd!

Makkelijk bestellen, supersnel geleverd!

Door de drukte bij post nl heb ik nog niks ontvangen dus zit nog te wachten ben heel benieuwd

Hoop het snel te ontvangen

Goede kwaliteit en mooi warm licht

Goede kwaliteit kaarsen! Het licht is warm, de vlammetjes bewegen natuurlijk en het lijkt echt. Ze geven een gezellige sfeer in huis, echt een aanrader voor de donkere dagen in de winter. Deze optie is daarnaast gezond en veilig als er kinderen en huisdieren in de buurt zijn.

Goede kwaliteit en mooi warm licht

Snel bezorgd

Kwam snel aan

Prima !

Goed verpakt ontvangen

Zeer tevreden met Kersthert en Slee

Stevig product, prachtig effect, tijdig bezorgd. Waar voor het geld.

Snele levering.

Goede service:snele levering.Ik heb producten die ik heb besteld ontvangen.Product precies zoals op foto.

Zeer vriendelijke mensen en supersnel geleverd

Had een kerstornamentje gekocht. Bij ons in de omgeving niet te krijgen. Gevonden op de site bij tuincentrum Osdorp. In de omschrijving stond dat er telefonisch geen informatie werd gegeven over beschikbaarheid etc. van dit artikel. Toch maar gebeld en uitgelegd. Zeer vriendelijke dame die gewoon voor mij op zocht of het artikel wel of niet op voorraad was. Artikel besteld en 2 dagen later was het binnen. Chapeaux

Snelle levering en bestelling doet aan de.verwachting.

super

snelle levering, goede prijs en professioneel verpakt zodat mijn molen van Lemax perfect aan kwam

Deze kerstballen zin top!

Kerstballen besteld, kleur komt overeen met afbeelding op de site. Pluspuntje: de touwtjes zitten al aan de ballen, dus je hoeft niet eerst nog een uur te prutsen ;)

Geweldig!

Blij met de prachtige mango borrelplankjes en ook nog is Supper snel en goed verpakt geleverd erg tevreden!

Mooie lichtset, precies als besteld en netjes volgens bevestiging geleverd,

Mooie lichtset, precies als besteld en netjes volgens bevestiging geleverd,

Fijne webshop en goede communicatie.

Notenkraker was in het echt veel mooier dan op de site

Snelle goede service

Dit was de tweede keer dat ik iets had besteld..., en wederom snelle goede service. Je wordt tussendoor goed op de hoogte gehouden over je pakket..., kan niet anders zeggen dan supertevreden!

super

snel besteld, Levering ok

Keurig Snel zorgvuldig verpakt & verzonden!!

Makkelijke website snelle levering!!

Keurig Snel zorgvuldig verpakt & verzonden!!

Makkelijke website snelle levering!!

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij tuincentrum Osdorp. Ik kon alles makkelijk vinden op de website. De prijzen zijn prima en mijn bestelling is dezelfde dag verwerkt. Ook de bezorging ging perfect en een dag later mijn bestelling in huis. Product zoals omschreven. Mocht ik weer eens wat nodig hebben kijk ik zeker bij Tuincentrum Osdorp

Bestelling wordt vlug geleverd en is goed ingepakt

Ik vind de service niet goed.

Ik heb nog niks gehoord wanneer mijn bestelling geleverd word, terwijl ik nu 6dgn geleden besteld heb!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs